Bosch iş ortaklarıyla el ele, güçlü büyüyor

Güvenlik, emniyet ve iletişim ürünleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerinden Bosch Güvenlik Sistemleri’nin 6. İş Ortakları Buluşması ve Ödül Töreni yapıldı.

Şirketin Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki iş ortaklarının bir araya geldiği etkinlikte, “Birlikte daha güçlü bir aileyiz” mesajı verildi.

Etkinlikte ayrıca, 2016 yılında en başarılı performansı gösteren bayiler 11 kategoride ödüllendirildi.

Bosch Güvenlik Sistemleri 6. İş Ortakları Buluşması’nın açılış konuşmasını yapan Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, Sanayi 4.0, otonom sürüş, bağlanabilirlik, elektrifikasyon ve gelişmekte olan pazarlar gibi yeni trendlere değinerek 2016 yılını rakamsal verilerle değerlendirdi.

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel de Güvenlik Sistemleri Türkiye’nin 2016 yılındaki gelişmelerini değerlendirdi ve 2017 stratejilerini iş ortaklarıyla paylaştı. Frenkel, “Bosch Güvenlik Sistemleri olarak iş ortaklarımıza güveniyoruz. İş ortaklarımızla ciromuzu her yıl çift haneli artırmayı başararak, gelecek için daha da umutlu bir konuma ulaştık. Stratejik hedefimiz doğrultusunda bayi ağımızı daha da genişleterek, pazar payımızı ve marka bilinilirliğimizi en üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Biz, birlikte daha güçlü bir aileyiz” diye konuştu.

Bosch Güvenlik Sistemleri EMEA Bölgesi Kıdemli Satış Başkan Yardımcısı Koen Rommel Nesnelerin İnterneti, yapay zeka gibi yeni trendler ve inovatif gelişmeler üzerine bir sunum yaptı. Bosch Türkiye Compliance Direktörü Zeynep Çalın Da Silva’nın kurumsal uygunluk ve Hukuk Direktörü Mehmet Öztuna’nın hukuki konularla ilgili sunum yaptığı etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, Ekonomist Özgür Demirtaş izleyicilerden büyük ilgi topladı.

Yeni ürün ve teknolojiler tanıtıldı

İş ortaklarının yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte; Video Gözetim Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri, Konferans Sistemleri ve Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri alanındaki yeni ürün ve teknolojiler tanıtıldı. Keyifli bir gala yemeğiyle devam eden iş ortakları buluşması, Metin Uca ile Passaparola yarışması ve Uca’nın sunduğu ödül töreniyle tamamlandı. Metin Uca’nın eğlenceli sunumu konuklardan tam not aldı. 2016’nın en başarılı iş ortaklarının 11 ayrı kategoride ödüllendirildiği etkinlikte, ayrıca 15 iş ortağına da başarılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

2016 yılındaki başarılı performanslarıyla ödül alan iş ortakları:

Video Gözetim Sistemleri – En İyi Satış Performansı- Ateksis
Hırsız Alarm Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Biges
Yangın Algılama Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Ateksis
Kartlı Geçiş Kontrol Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Bosell
Kongre ve Konferans Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Bosell
Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Ateksis
Güvenlik Sistemleri- Azerbaycan Özel Ödülü- Atenau
Güvenlik Sistemleri- Türkmenistan Özel Ödülü- Atempo
Güvenlik Sistemleri – En Hızlı Büyüyen Bayi- Exen
Güvenlik Sistemleri – En Çok Büyüyen Bayi- Exen
Güvenlik Sistemleri- En İyi Satış Performansı- Ateksis

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......