FARO®, FocusS 70 Lazer Tarayıcıyı Tanıttı

Focus Lazer Tarayıcı Portföyü Genişleyip Kuvvetleniyor.

Fabrika metrolojisi, ürün tasarımı, inşaat BIM/CIM’i, kamu güvenliği adli bilişimi, 3D çözümleri ve servisleri uygulamaları için 3D ölçüm ve görüntüleme çözümlerinde dünyanın en güvenilir kaynağı olan FARO® (NASDAQ: FARO), FARO® Focus Lazer Tarayıcı portföyüne yaptığı son eklemeleri duyurdu. FARO FocusS 70 (Faro Focus) mimarlık, mühendislik, inşaat, ürün tasarımı ve kamu güvenliği – adli tıp uzmanları için özel olarak tasarlanmış yüksek doğruluklu, kısa menzilli bir tarayıcıdır.

Ocak 2017’de ödüllü FARO® Focus Lazer Tarayıcı portföyüne katılan FARO FocusM 70’e benzer şekilde FocusS70 de olağanüstü bir fiyat / performans oranı ile endüstriyel klasmanda bir performans sunuyor. Tarayıcı, yüksek partiküllü ve nemli hava koşullarında, HDR görüntüleme ve genişletilmiş sıcaklık aralığında kullanılmak üzere 54’lük bir Ingress Protection (IP) puanına sahip. Ayrıca kullanıcılar, FARO SCENE ve Autodesk ReCap® gibi üçüncü parti yazılım çözümleri de dahil olmak üzere, kendi iş akışlarında en faydalı yazılım araçlarını kullanma konusunda sınırsız özgürlüğe sahip olmaya devam edecekler.

FARO FocusS 70 aynı zamanda, FocusM 70’in kısa mesafeli tarama gücünü, FocusS 150 veya FocusS 350’nin bir üst seviyedeki doğruluğunu, gerçek zamanlı, site içi kaydın eşsiz gücünü gerektiren bu uygulamalara mükemmel bir şekilde uyum sağlaması için artımlı, katma değerli bir fonksiyon setini sunuyor.

Sınıfının En İyisi Doğrulukla Kısa Mesafe:

  • 70 metreye kadar tarama gerektiren iç ve dış mekân uygulamaları ve +/- 1mm doğruluk için tasarlanmıştır. 

Daha Hızlı Yakalanan Daha Fazla Veri:

  • Saniyede 1,000,000 noktadan veri alma hızı sağlar.

Artan Verim ve Güven

  • SCENE 7.0 yazılım setinin tanıtımı ile FARO tarafından yakın zamanda duyurulan gerçek zamanlı, yerinde kayıt fonksiyonunu destekler. (Scene 7.0 Basın Bülteni Linki)

Bu yüksek değerli fonksiyon, aynı anda tek bir taramadan veya birden çok taramadan gelen 3D tarama verisinin gerçek zamanlı olarak doğrudan oradaki bir bilgisayar iş istasyonuna/PC’ye kablosuz olarak aktarılmasını (SD kart gerektirmez) sağlar.Ticari Direktör Joe Arezone, “FocusM 70’in olumlu tepkiler alması ve benimsenmesiyle şaşırdık. Bu, FARO’nun güvenilir, sınıfının en iyisi kalitesiyle desteklenen, uygun fiyatlı, kısa menzilli bir endüstriyel tarayıcı için önemli bir talep olacağına dair hipotezimizi doğrulamıştır. Kulaklarımızı müşteri tabanımız için açık tutmaya devam ettik ve sonuç olarak FocusS 70’i FocusM 70’e daha yüksek doğruluktaki bir yandaşı olarak sunabilir ve Focus Laser Scanner portföyünde mantıklı bir uyum sağlayabiliriz. FARO, 3D tarama verilerinden faydalanan tüm pazar dilimleri ve uygulamalarındaki geniş ve farklı performans gereksinimlerini karşılamak için benzersiz bir konumdadır” dedi.FARO FocusS 70 Lazer Tarayıcı hemen teklif olarak sunulmaya hazır durumdadır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......