Günsan’dan eğitim güvenliğine destek..

Günsan Elektrik, Pendik’te bulunan Çağrıbey İlköğretim Okulu’nun  anahtar- prizlerini yeniledi. İlköğretim öğrencilerinin güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için hayata geçen proje kapsamında, sınıflarda veya ortak alanlarda güvenliği tehdit eden anahtar-prizler değiştirildi.

Tüm okul adına okul yönetimi ve aile birliğinin teşekkür plaketinin iletildiği toplantıda konuşan Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Okul binalarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi, güvenli eğitim açısından oldukça önemli. Ayrıca fiziki şartların da başarıda önemli bir payı var.  Biz de Günsan olarak Çağrıbey İlköğretim Okulu’na verdiğimiz destek ile eğitimdeki güvenliğe ve başarıya katkı yaptığımıza inanıyoruz”, dedi.

 

Günsan Hakkında

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......