Danfoss Sondex eşanjörü dünyada ilk kez Türkiye’de satıldı

Danfoss Türkiye dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk Sondex eşanjörün montajını başarıyla gerçekleştirdi.

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, amonyak bazlı endüstriyel soğutma uygulamalarında kullanılabilecek şekilde özel olarak tasarlanmış, hazırlanmış ve test edilmiş yeni yarı-kaynaklı Danfoss Sondex IRF plakalı eşanjörünü ilk kez Türkiye’de sattı.

Danfoss, derin deneyimi ve uzmanlığı ile yoğrulmuş yeni yarı kaynaklı plakalı ısı eşanjörleri serisi ile, endüstriyel soğutma uzmanlarının daha güvenli ve verimli bir işletmeye sahip olmalarına yardımcı oluyor. Danfoss SW19-59 yarı kaynaklı plakalı ısı eşanjörleri, yüksek türbülanslı akışa katkı sağlayan optimize edilmiş plaka geometrisi sayesinde, iyileştirilmiş termal performans sunarak, kompakt tasarımı mümkün kılıyor ve şarj miktarının azaltılmasını sağlıyor. Danfoss ısı eşanjörleri, yeni conta ve conta kanalı tasarımı sayesinde yüksek conta stabilitesi ve optimum plaka hizalaması sağlıyor. Yeni tasarım sızdırmazlık etkisini artırarak conta patlamalarını önlüyor ve potansiyel kaçakları plaka paketinin dışına boşaltacak şekilde geliştirilen çift contalı bariyer sistemi nedeniyle kirlenme riskini azaltıyor.

Danfoss Türkiye ve KSI Soğutma’nın iki yıldan fazla süren çalışmaları sayesinde, Danfos Sondex IRF eşanjörü ilk defa Türkiye’de bir tesiste kullanılmaya başlandı. Danfos Sondex IRF hem uygulayıcı hem de son kullanıcı gözünde sınıfı başarıyla geçti.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......