Günsan 2 USB portlu topraklı prizle adaptör karmaşasına son!

Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, kolay ve hızlı şarj imkânı sağlıyor.

Akıllı telefondan tablete, Bluetooth’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkanı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de adaptör taşıma derdine son veriyor.  Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın hayatı kolaylaştırmak için geliştirdiği Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda hızla şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......