Autonics AiS serisi 2 fazlı kapalı çevrim step motor sistemi

AiS serisi 2 fazlı kapalı çevrim step motor sistemi, geleneksel servo motorların ayar ve titreşim zorluğu olmaksızın dahili enkoderden gelen geri besleme sayesinde doğru ve hassas konum kontrolü sağlar. Enkoder geri bildirimi, tur başına yüksek çözünürlükte giriş palsi referansıyla anlık konum bilgisi sağlar kesin ve hassas pozisyon kontrolüne izin verir. Seride ayrıca, diğer markaların aynı sınıf modellerine eşdeğer yüksek tork özelliği ile artırılmış güvenlik için çeşitli alarm işlevleri bulunur.

  • Hızlı tepki oranı ve daha iyi sürüş işlemi sayesinde servo motorlara kıyasla daha hesaplı kapalı çevrim sistem
  • Düşük hız kullanımında daha düşük titreşim, yüksek hızlı kullanımda yüksek tork
  • Ayar(tuning) gerektirmez (ayar vidası vasıtası ile kolay kazanç ayarı)
  • Konum sabitleme esnasında titreşimsiz(salınımsız) durma ve yüksek tutma torku, optik inceleme dahil olmak üzere hassas makineler için ideal kılar
  • Farklı enkoder çözünürlükleri
  • Çeşitli alarm çıkışları: aşırı akım, aşırı hız, aşırı ısınma, motor bağlantı hatası, enkoder bağlantısı hatası, vb. (12 alarm)
  • Çerçeve ebatları: 20 mm, 28 mm, 35 mm, 42 mm, 56 mm, 60 mm

Uygulamalar: yarı iletken ekipmanları, 3D yazıcılar, optic inceleme makineleri, SMT makineleri, kartezyen robotlar, konveyör ekipmanları, hizalama sistemleri ve diğer hassa makineler.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......