YENİ Ti300+ ile ciddi problemler haline gelmeden sorunları tespit edin

Dokunmatik ekran kolaylığıyla doğru ve güvenilir sonuçlar elde edin.

Bir bakım ekibinde çalışmak; iletişim becerisi, sektör bilgisi ve teknik uzmanlığın benzersiz bir şekilde bir araya gelmesini gerektirir. Doğru cihazları tercih etmek başarınızda önemli bir fark yaratabilir.

Fluke Ti300+, sorunları ciddi problemler haline gelmeden tespit etmenize yardımcı olur. Sıcaklık farklarını net bir şekilde ortaya çıkarmak veya zaman içinde artan ısı değişikliklerini göstermek için gereken çözünürlük ve doğruluğa sahiptir. Termal görüntülerle bir sorunu tespit edebilmeniz için ekipmanınızı tanımanız, ayrıca normal ve anormal çalışma sıcaklıkları arasındaki ince farkları anlamanız gerekir. Ayrıca doğru termal görüntüler yakalayabilmeniz için kendinize güvenmeniz gerekir. LaserSharp AutoFocus özellikli Fluke Ti300+ termal görüntüleme cihazı, her görüntüyü çok daha kolay elde etmenizi sağlar. Son olarak, düştüğünde bile kaliteli termal görüntüler yakalayacak kadar sağlam bir termal kamera kullanmanız gerekir.

  • LaserSharp™ AutoFocus, her seferinde düzgün odaklı görüntüler sunar: Tek bir düğmeye dokunarak belirlediğiniz hedef ile aranızdaki mesafeyi hesaplamak, kamera ekranında görüntülemek ve odaklanmak üzere görüntüyü yakalamak için yerleşik lazer mesafe ölçerini kullanın. En önemlisi, odaklı görüntülerden son derece doğru sıcaklık değerleri elde edilir.
  • Çalışma ekipmanıyla aradaki güvenli mesafeyi koruyarak dokunmatik ekranın basit kullanımıyla net görüntüler elde edin.
  • Fluke Connect™ masaüstü yazılımıyla Ti300+ cihazınızdan en üst seviyede yararlanın. Bakım programınızı desteklemek için radyometrik verileri eksiksiz ve verimli bir şekilde kaydederken dakikalar içinde profesyonel raporlar oluşturun.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......