VİKO Multi-let Şok Korumalı Grup Prizlerle çözüm getiriyor.

Ülkemizde küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği nedeniyle gök gürültülü fırtınaların sayısı her geçen gün artıyor. Yaşanacak yıldırım düşmeleri ve elektrik akımındaki ani dalgalanmalar ise evlerdeki elektronik cihazlara ciddi hasarlar verebiliyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, bu soruna VİKO Multi-let Şok Korumalı Grup Prizlerle çözüm getiriyor.

Yıldırım düşmeleri, prize takılı olan cihazlarınızın arızalanmasına neden olarak önemli maddi kayıplar oluşturabiliyor. VİKO Multi-let Şok Korumalı Grup Prizler; televizyon, bilgisayar, cep telefonu, ses sistemi, çamaşır / bulaşık makinesi, yazıcı gibi elektronik cihazların şebekede meydana gelen ani, aşırı gerilimlere ve yıldırım düşmesi gibi etkilere karşı korunmasını sağlıyor. Ürünün üzerinde yer alan koruma göstergesi ise ürününüzün aktif koruma durumunda olup olmadığını kontrol etmenizi sağlıyor. Aynı şekilde ürünün üzerinde yer alan açma ve kapama düğmesi ile elektrik bağlantısını kolayca kapatmanız da mümkün oluyor. Bununla birlikte açma-kapatma anahtarı kapalıyken de şok koruma özelliği devrede kalarak cihazlarınızı korumayı sürdürüyor. Böylece fırtınalı günlerde cihazlarınız için endişelenmenize gerek kalmıyor.

VİKO Multi-let Şok Korumalı Grup Prizlerin en önemli özelliklerinden bir diğeri, isteğe göre yüzeye sabitlenerek ya da asılarak kullanılabilmesi… Ürün, bu sayede evlerde olduğu kadar ofis, atölye ve şantiyelerde de güvenle kullanılabiliyor. 45 derecelik açıya sahip giriş yuvaları da ürünün rahatça ve pratik şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......