Legrand analog ve dijital zaman saatleri ile gereksiz enerji kullanımını ortadan kaldırın

Legrand analog ve dijital zaman saatleri ile gereksiz enerji kullanımını ortadan kaldırın

Son zamanlarda enerji maliyetlerinin artması ile enerji tasarrufuna yönelik birçok uygulamada zaman saati kullanılıyor. Zaman saatleri ayarlanan programa göre bir sistemin veya bir cihazın devreye girip çıkmasını sağlayan kumanda elemanları olup bu özellikleri sayesinde gereksiz enerji harcamalarına ortadan kaldırıyor. Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand, zaman saatleri ile enerji tasarrufuna desteğini sürdürüyor.

Komple sistem çözümleri ile ticari ve endüstriyel yapılar için fonksiyonel ürünler sunan Legrand’ın zaman saatleri, enerji tasarrufuna yönelik birçok uygulamaya çözümler getiriyor. Legrand, 100 saat rezervli otomat tipi analog zaman saatleri, standart dijital veya coğrafi konum ayarlı dijital zaman saatleri ile gereksiz enerji harcamalarını ortadan kaldırıyor.

Legrand dijital zaman saatlerinin haftalık ve astronomik olarak programlanabilen tiplerinin yanında yıllık olarak programlanabilen modelleri de ürün gamında yer alıyor. Rezerv özelliği sayesinde Legrand zaman saatlerinin, tarih ve saat ayarı, herhangi bir enerji kesintisinden etkilenmiyor.

Manuel kontrol sunan Legrand analog zaman saati, 230V AC gerilim ile çalışan uygun ön yüzündeki kumanda tırnağı sayesinde de devreyi zaman saatinden bağımsız çalıştırmayı mümkün kılıyor. Legrand’ın dijital zaman saatlerinde ise 5 yıl rezerv kapasitesi ve otomatik yaz / kış saat ayarı bulunuyor. Türkçe menü ile kullanım kolaylığı sunan dijital zaman saatlerinin ayarlanmış programlarının, ilave referans ile satılan data anahtarı aracılığıyla başka bir dijital zaman saatine aktarılması sağlanılıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......