Kompakt ve Çok Yönlü Bir DC Kesintisiz Güç Kaynağı

Eaton 3S Mini‘yi Duyurdu: Kompakt ve Çok Yönlü Bir DC Kesintisiz Güç Kaynağı

İSTANBUL, Türkiye … Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, şebeke kesintisi durumunda kritik ekipmanı çalışır durumda tutan kompakt bir DC Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) olan Eaton 3S Mini’yi duyurdu.

İster evden çalışıyor olun, ister güvendiğiniz bir akıllı ev veya güvenlik sistemi kullanıyor olun, 3S Mini sizi her zaman bağlantıda tutmak için tasarlandı. Geniş bir cihaz yelpazesine uyacak şekilde 9 V, 12 V, 15 V ve 19 V ve dört adet DC konektörü dahil olmak üzere dört çıkış gerilimi seçeneği ile gereksinimlerinize kolayca uyarlanabilir.

Eaton’un UPS ailesinin en küçük üyesi olan 3S Mini, pratikliğinin yanı sıra estetiği de beraberinde sunuyor. Herhangi bir iç mekana iyi uyum sağlayan şık, yüksek teknolojik bir tasarıma sahip, sessiz çalışıyor, ekstra kablo gerektirmiyor ve kurulum için çok az alana ihtiyaç duyuyor.

Aslında, kurulum güç kaynağını değiştirerek cihazınızı ürüne takmak kadar basit. 3S Mini, çoğu konut ekipmanına uyacak standart şekilde 12 V olarak ayarlandı, ancak başka bir çıkış gerilimi gerekiyorsa değiştirilebiliyor. Seçilen gerilim opsiyonu, ürünün yan tarafında bulunan dört adet LED ışığından birinin yanmasıyla gösteriliyor.

Elektrik kesintisi durumunda, cihazlarınızın bağlantıda kalmasını sağlamak için 36 W 3S Mini devreye giriyor. Beş saate kadar çalışan bir IP kamerayı ve 80 dakika boyunca temel bir internet ağ geçidini bağlantıda tutabiliyor.

Soğuk başlatma fonksiyonu, çift 2,200 mAh akü kapasitesine sahip kullanışlı bir taşınabilir güç kaynağı olarak ikiye katlanmasına bile olanak tanıyor. Bu şekilde kullanıldığında, 3S Mini’nin LED’leri mevcut kalan gücü göstermek için bir güç göstergesi olarak ikiye katlanıyor.

Eaton hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.eaton.com/tr adresini ziyaret edin.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......