Schneider Electric, yeni nesil TeSys Deca Serisi motor yolvericileri gururla sunar

Schneider Electric, yeni nesil TeSys Deca Serisi motor yolvericileri gururla sunar

  • Daha hızlı ve kolay kurulum
  • Tüm uygulamalarda yüksek kontak güvenilirliği için 5mA’in yanı sıra 1mA kapasiteli  yardımcı kontak seçeneği
  • Sağlam ve verimli bir motor yönetim çözümü

Enerji yönetimi ve otomasyonu alanında global uzman Schneider Electric™, yeni nesil TeSys Deca Serisi motor yolvericilerini piyasaya sürüyor. HVAC (Isıtma – Soğutma – Havalandırma), elektrikli ev aletleri, asansör ve ağır sanayideki makine ve pano üreticilerinin güncel gereksinimleri doğrultusunda yenilenen TeSys GV2-3 ve TeSys D serileri, artık TeSys Deca Serisi adı altında pazarda yer alacak. TeSys Deca Serisi inovatif yönü ve yeni özellikleriyle, TeSys GV ve TeSys D serilerinin motor yolvericiler arasındaki haklı şöhretini ve lider konumunu bir adım öteye taşıyacak. 

Yeni nesil TeSys Deca Serisi, performans sürekliliği ve mükemmel işlevsellikten ödün vermeden, en basit ve en verimli çözümleri sunuyor:

  • EN60335-1 standardına uygun: Yeni TeSys Deca kontaktörlerde, yanma direnci daha yüksek plastik malzelemeler kullanılıyor. Bu sayede seri, elektrikli ev aleti uygulamaları ve HVAC endüstrisi için aranan EN60335-1 standardına uygun.
  • Yeni toza dayanıklı yardımcı kontak: Yenilenen öne takılan yardımcı kontak, tüm uygulamalarda yüksek kontak güvenilirliği için 1 mA seçeneğine sahiptir. Bu sayede zorlu endüstriyel ortamlarda bile PLC’ye doğrudan bağlantı yapılarak sorunsuz otomasyon sağlanabilir.
  • Multi standard vida: En sık kullanılan Philips, Pozidriv ve düz uçlu tornavidaların tamamı ile uyumlu multi standart vidalar sayesinde montaj ve kurulum son derece hızlı ve kolaydır.
  • Motor devre kesici: Yenilenen döner kurma koluyla sağlamlık hissi artırılan bu güçlü motor yönetimi çözümü, kolay anahtarlama ve kontrol sağlar.
  • QR kod: Kağıt kullanma ve saklama devrine son veriyoruz. Ürünün üzerindeki QR kodlarını kullanılarak, teknik bilgilere ve ürüne ilişkin talimatlara istediğiniz zaman kolaylıkla erişebilirsiniz.

Schneider Electric olarak çevreyi korumak ve karbon ayak izimizi azaltmak için inisiyatif almakta kararlıyız ve bu amaçla ürünlerimizi de her fırsatta daha çevreci hale getiriyoruz. TeSys Deca Serisi, Green Premium 2.0 sertifikalıdır ve güncel REACH ve ROHS mevzuatına uygundur. Ayrıca yeşil ambalajı ile çevreye duyarlılığı bir adım öteye taşımaktadır. Ambalajlarda kurşunsuz mürekkep ve geri dönüştürülmüş karton kullanılmış, plastik malzemeler olabildiğince ortadan kaldırılmıştır. Ambalajından çıkarılıp kurulan her TeSys Deca ürün, kullanıcısına çevre dostu bir seçim yapmış olmanın huzurunu verir.

TeSys Deca Serisi, yeni özellikleri ile daha çevreci, daha sağlam, daha verimli ve daha güvenilir bir çözümdür. Kullanıcıların “kaliteli bir kontaktör, motor koruma şalteri ve termik röle” tanımını değiştiren TeSys D ve TeSys GV2-3 aileleri, TeSys Deca Serisi ile yenilenen yüzlerinde daha modern bir görünüm ve algı için koyu gri olarak tasarlanmışlardır.

Yeni TeSys Deca Serisi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.se.com/tr/tesys/

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......