Maraş Güneş Enerji Santrali’nin beton köşk ihtiyacı Ulusoy Elektrik’ten

44 MW’lık kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük güneş enerji santrali olan Maraş Güneş Enerji Santrali’nin orta gerilim hava yalıtımlı hücre ve beton köşk ihtiyacı için Ulusoy Elektrik ile 3 Milyon TL’lik sözleşme imzalandı.

Son yıllarda hızla sayısı artan güneş enerjisi santrallerinin orta gerilim bağlantı ekipmanlarında Ulusoy Elektrik ürünleri kullanılıyor.  44 MW gücündeki Maraş GES’in orta gerilim hücre ve köşk ihtiyacındaki çözüm ortağı Ulusoy Elektrik oldu. Proje kapsamında 197 adet orta gerilim hücre ve 44 adet köşk sevkiyatı gerçekleşecektir.

Kompakt ve entegre üretim gücü ile 36kV seviyesinde Dünya’nın en çok üretim yapan modüler hücre fabrikası olan Ulusoy Elektrik başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere yenilenebilir enerji projelerine özel çözümler sunmaktadır. Ulusoy Elektrik’in yeni ürünü “USOLAR serisi Entegre Fotovoltaik Konvertör İstasyonları” modüler hücreleri, yükseltici transformatörleri ve alçak gerilim panoları ile fabrika çıkış testleri tamamlanmış devreye almaya hazır anahtar teslim kompakt Trafo merkezi görevi görmektedir. Özellikle güneş enerjisi santralleri için kompakt çözüm sunan istasyonlar OG. Salt bölümü dahil, transformatör ve invertörü tek bir mahfazada olacak şekilde güvenilir ve etkili özellikleri ile dikkat çekmektedir.

USOLAR serisi konteynır dağıtım merkezlerinin uzun yıllar yüksek performans ile çalışmasını sağlamak için Ulusoy Elektrik tüm ürünlerinde olduğu gibi 7/24 satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

 

 

 

 

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......