14. RLC Günleri Başlıyor

RLC Günleri, Türkiye’de öğrenci-firma akademisyen işbirliğine olanak sağlaması bakımından önemli bir yere sahiptir. RLC Günleri düzenlenirken öncelikli amaç, firmalarla öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamak, öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı olmak; aynı zamanda gelişen teknolojiyi takip ederek, katılımcılarına bunlardan faydalanma imkânı sunmaktır. RLC Günleri firmaların akademisyenlerle ortaklaşa projelere imza atmalarına da olanak sağlamaktadır.

RLC Günleri amatör ruhla yapılan profesyonel bir etkinlik olmasını komite üyelerine borçludur. RLC Günleri’nde atılan her adımda ekip ruhunun olması, aynı zamanda komite üyelerinin sorumluluk alması; öğrencilerin bu yönlerinin daha şimdiden gelişmesine katkı sağlamakla beraber teknik gezi ve şirket görüşmeleriyle de sektörü tanımasına olanak sağlamaktadır. Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ 14. RLC Günleri 20-21-22 Şubat 2018 tarihlerinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşacaktır.

14.RLC Günlerinde Bu Sene Neler İşlenecek?
*Endüstri 4.0
*Yenilenebilir Enerji
*Savunma Sanayii
*Robot Devrimi
*Elektrikli Araçlar
*Otonom Araçlar
*Enerji Verimliliği
*Elektrik iletimi ve dağıtımı
*Endüstriyel Otomasyon
*Girişimcilik
*Dijitalleşme
*Kariyer Yönetimi
*Akıllı Ev Sistemleri
*Havacılık
*Enerji Otomasyonu
*Türkiye’de Kablo Sektörü
*Aydınlatma

Kayıt ve detaylı bilgi için; rlc.ieeeytu.com
www.facebook.com/rlcgunleri , www.twitter.com/rlcgunleri , www.instagram.com/rlcgunleri

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......