III. Endüstri 4.0 Zirvesi Üreten Robotlar İşbaşında


World Media Group, ilk kez 2016 yılında düzenlediği; “Bilim için  aydınlanma aydınlanma için bilim” temalı  Endüstri 4.0 Zirvesi’nin ikincisini 2017 yılında “Dijital fabrikalar arttırılmış gerçeklik” alt başlığı ile  İstanbul  – Inter Continental Otel’de gerçekleştirmişti.

III. World Media Group / Endüstri 4.0 Zirvesi, “Yapay Zeka  – Nesnelerin İnterneti / ıoT – Üreten Robotlar ve Toplum” ana teması ile; 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00 – 19:00 arasında; on  konferans,  Üç  yuvarlak masa toplantısı ve bir çoklu açık oturum şeklinde organize edildi.   World Media Group  tarafından organize  edilen etkinlikte ayrıca; konuyla ilgili elli  firma, altı  dernek oda ve beş üniversitenin info standları da yer aldı.

Bu yıl düzenledikleri zirvede; yüzlerce firma kararvericisini ağırladıklarını,  dile getiren World Media Group Genel YayınYönetmeni İlker Kaplan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’de Endüstri4.0’ın lomomotifi on büyük firmanın sunumunun bir araya geldiği etkinlik ilkkez gerçekleştiriliyor. Bu konuda farklı fikirlerin konuşulması gelecekaçısından umut vaat ediyor. Ayrıca elli firmanın  etkinliğimize katılımı   zirvemiz için olumlu sinyaller veriyor.” 

World Media Group Genel Yayın Yönetmeni ve UluslararasıEkonomi Endüstri ve Teknoloji Yayıncıları Dönem Başkanı  İlker Kaplan ve TUSIAD Genel Sekreter Yardımcısı-Sanayide Dijital Dönüşüm Ekibinin Yöneticisi Dr. Nurşen Numanoğlu’nun açılış konuşmalarıardından;  CLPA ve Mitsubishi TürkiyeÜlke Müdürü Tolga Bizel,  Festo Müşteriİlişkileri Direktörü Fikret Kemal Akyüz, Rockwell Automation Satış Teknik Destek Müdürü Cihan Bulut, SiemensEndüstri 4.0 Direktörü Derya İren, Ermaksan Makine Sanayi Ürün GeliştirmeMüdürü Bekir Koca,  İnfoma Teknoloji A.ŞYönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ceran, Octopod Firma Sahibi Şenol Balo gibi konunun öncü  firmalarının temsilcileri birer sunumgerçekleştirdi. Ayrıca bu yıl  “Üniversitelerde Gençliğin Robot Uygulamaları” üzerine oturumlar da hayata geçirildi.  


World Media Group, ilk kez 2016 yılında düzenlediği; “Bilim için  aydınlanma aydınlanma için bilim” temalı  Endüstri 4.0 Zirvesi’nin ikincisini 2017yılında “Dijital fabrikalar arttırılmış gerçeklik” alt başlığı ile  İstanbul – Inter Continental Otel’de gerçekleştirmişti.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......