Tüm unutkanlıklarınızın önüne MyHOME otomasyon sistemiyle geçin!

Sağladığı konfor ve güvenlik ile yaşamı kolaylaştıran BTicino MyHOME, yaşam alanlarına getirdiği otomatik komutlar sayesinde tüm unutkanlıkların önüne geçiyor.

Sürdürülebilir bir dünya için enerji kaynaklarını en akıllı biçimde kullanabilen ve çevreye duyarlı olan BTicino MyHome Otomasyon Sistemi, her odanın sıcaklık derecesini farklı ayarlamanın ötesinde yaşam alanlarındaki enerji tüketimini ölçüyor ve buna göre enerji tasarrufunu sağlamak için yalnızca öncelikli fonksiyonların çalışmasını sağlıyor.

Esneklik

Işıkların ve panjurların otomasyonu, sıcaklık ayarlaması, enerji yönetimi, müzik sistemi, hırsız alarmı, interkom sistemleri ve uzaktan kontrol gibi birçok işlevsel özelliğiyle beğeni kazanan MyHome, kullanıcısına küçük fonksiyonları değiştirebilme olanağı tanıyor. Öte yandan işlevselliği artıracak parçaları ekleme ve kullanımlarını değiştirme gibi büyük düzenleme imkanlarını da sunan sistem, kullanım kolaylığı sayesinde, yaşamı daha basit ve işlevsel kılıyor. Myhome otomasyon sistemi, her türlü yapılarda kullanılabilir ve kullanıcısına konfor, güvenlik, enerji tasarrufu, multimedya kontrol ve yerel ya da uzak kontrol çözümleri sunuyor.  Öte yandan Eliot™ programına uyumluluğuyla da göze çarpan MyHOME, önceden tanımlı senaryoları, perde-stor, multimedia ve aydınlatma yönetimi ile zamandan ve enerjiiden tasarruf sağlar.  Ticari yapılarda özellikle otellerde yüksek seviyede konfor ve enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı olan bu yeni nesil anlayış, kullanıcısına dünyanın her yerinden görüntüleme yapabilme, çağrı alabilme ve kapı kilidinizi açabilme imkanı tanıyor.

İletişim Sistemleri

MyHOME, modern iletişim sistemleri aracılığıyla yaşam alanlarınızı kontrol etmenizi sağlarken çoklu kanal özelliğine sahip müzik sistemini dahil ederek tüm odlarda ayrı müzik dinleyeceğiniz gibi dokunmatik ekran, keypad ve cep telefonunuzdan da yönetimini sağlayabilirsiniz, kapıdaki konukları görüntüleyebilmenizi, girişlerini kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......