Türk Prysmian Kablo’nun yeni CEO’su A-Takımı Yetkili Satıcıları ile Buluştu

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonuna yeni CEO olarak Cinzia Farisè’nin atanmasının ardından, A-Takımı yetkili satıcıların katılımıyla özel bir buluşma düzenlendi. Buluşmada Cinzia Farisè’ye “Hoş Geldin” dileklerini ileten A-Takımı yetkili satıcıları, sektörde fark yaratan çalışmalarına dair hedeflerini de tazeledi.

Kablo sektörünün dünya devi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu, 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren bir kadın yöneticiye emanet. Yeni CEO Cinzia Farisè ile tanışmak ve tebrik etmek için düzenlenen özel organizasyonda bir araya gelen Türk Prysmian Kablo’nun pazarlama, satış ve Müşteri Koordinasyon Merkezi ekipleri ile A-Takımı yetkili satıcıları, Farisè’ye yeni görevinde başarı dileklerini iletme fırsatını buldu. 18 Eylül Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen özel etkinlikte bir konuşma yapan Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç tüm satış ekibi ve A-Takımı adınaCinzia Farisè’yi tebrik ederek, “Sayın Cinzia Farisè gerek yöneticilik alanında gerekse de kablo sektöründe Prysmian bünyesinde çok deneyimli bir isim. Uzun yıllara dayanan deneyimi, birikimi ve başarılı çalışmalarıyla Türk Prysmian Kablo Ailesi’ne de çok şey katacağına inancımız tam. Kendisine tüm satış ekibimiz ve A-Takımımız adına “Aramıza Hoş Geldiniz” diyerek, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Yeni CEO Cinzia Farisè ile tanışmak ve tebrik etmek için düzenlenen özel organizasyonda bir araya gelen Türk Prysmian Kablo’nun pazarlama, satış ve Müşteri Koordinasyon Merkezi ekipleri ile A-Takımı yetkili satıcıları, Farisè’ye yeni görevinde başarı dileklerini iletme fırsatını buldu.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......