Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kongresi EEMKON 2019 Düzenlendi.

Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kongresi 2019 (EEMKON 2019), 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesinde gerçekleştirildi.

Kongrede Mühendislik Eğitimi, Enerji Politikaları, Kent ve Elektrik, Elektronik ve Yeni Teknolojiler, İletişim Teknolojileri, Elektrik ve Kontrol Mühendisliği Sempozyumu, Biyomedikal Mühendisliği başlıkları altında 7 adet sempozyumda oturumlar düzenlendi.

Kongrede, dünyada ve ülkemizde hızla gelişen elektrik, elektronik, kontrol ve biyomedikal mühendisliği alanlarındaki yenilikler paylaşılarak geleceğe ilişkin politikalara yön verildi.

Kongrede yurtiçi ve yurtdışından davetli konuşmacılar tarafından oturumlar düzenlenerek sunulan bildirilerde katılımcılara bilgiler verildi.

Kongrede sergi alanları ile firmalar yer aldı.elektrikhaber.com haber merkezi 2019

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......