Endüstriyel Robot Otomasyonu ve Geleceği Konferansı 22 Haziran’da Connection Days Platformu’nda

Endüstriyel Robot Otomasyonu ve Geleceği Konferansı 22 Haziran’da Connection Days Platformu’nda

Hannover Fairs Turkey ve ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) iş birliği ile düzenlenen Endüstriyel Robot Otomasyonu ve Geleceği Konferansı 22 Haziran 2021 Salı günü gerçekleşecek. www.connectiondays.com platformu üzerinden ücretsiz olarak yapılacak konferansta robotların endüstrideki mevcut durumu ve geleceği sektörün önde gelen isimleri tarafından paylaşılacak.

Hannover Fairs Turkey ve ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) iş birliği ile düzenlenen Endüstriyel Robot Otomasyonu ve Geleceği Konferansı 22 Haziran 2021 Salı günü, Hannover Fairs Turkey’in dijital etkinlik platformu olan www.connectiondays.com üzerinden gerçekleşecek

Başta endüstriyel, mobil ve kolaboratif robotlar, endüstriyel yapay zeka, 5G, nesnelerin interneti, robotik süreç otomasyonu ve robot entegratörü gibi konuların ele alınacağı konferansta, bu ürünlerin otomotiv yan sanayii, beyaz eşya, gıda, sağlık, tekstil ve makine gibi öncü sektörlere katacağı kalite, verimlilik ve hız gibi kavramlar, alanında uzman isimler tarafından izleyicilere aktarılacak.

Hannover Fairs Turkey’in dijital etkinlik platformu olan www.connectiondays.com üzerinden, ücretsiz olarak gerçekleşecek olan online etkinlikte “İşletmelerin Robot Kullanım Deneyimleri, Pandemi Sonrası Robot Otomasyonu: Endüstriyel Robotlar Kobi’lerde Nasıl Yaygınlaşır?, Endüstride Robot Kullanımının Yaygınlaştırılması ve Edinim Kolaylıkları, Geleceğin Robot Otomasyonu ve Tamamlayıcı Teknolojiler, Otomasyonun Yükselişi: Hyperautomation konulu beş panel yer alıyor.

Sanayide dijitalleşmenin bir parçası olmak ve işletmelerini geleceğe hazırlamak isteyenler, birbirinden değerli moderatörlerin ve alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini aktaracağı konferansa connectiondays.com/events/endustriyel-robot-otomasyonu-ve-gelecegi/kayıt adresi üzerinden kaydolabiliyorlar.

Ana sponsorluğunu,ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu, KUKA Türkiye, Leuze Electronic, Omron Electronic, Yaskawa Turkey’in üstlendiği konferansın Gold Sponsorları ise Entek Otomasyon, Fanuc, Mitsubishi Electric, Schmalz Vakum, Schunk ve Staubli Premium Sponsor, Bosch Rexroth, Hidtek Makina, Otkon Mühendislik ve SMC Turkey.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......