12. Geleneksel ETMD Gecesi Gerçekleşti..

12. Geleneksel ETMD Gecesi Gerçekleşti..

24 Eylül 2021 tarihinde, 12. si düzenlenen ETMD Gecesi Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşti. ETMD gecesine sektörün önde gelen firma temsilcileri yoğun katılım sağladı. Gece kokteyl ile yapılan karşılamanın ardından salonda gerçekleşen yemek ile devam etti.

Gecede ETMD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cemaloğlu bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Cemaloğlu konuşmasında ülkede yaşanan sektörel gelişmelere değindi.

Sonrasında 12. Geleneksel ETMD gecesi gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlara düzenlenen tören ile plaketleri takdim edildi. Geceye her yıl olduğu gibi müzik eşliğinde yemek ile devam edildi.

İş ilişkilerinin güçlendirildiği 12. Geleneksel ETMD gecesinde katılımcılar yorgunluk attılar.. elektrikhaber.com haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......