Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile beraber 4 etkinlik bir arada düzenlendi..

İstanbul Tuzla Viaport Marina Expo Center’da 4 etkinlik bir arada düzenlendi..
ENDÜSTRİ MEDYA iştiraki olan ST Alternatif Fuarcılık tarafından bu sene 6.sı organize edilen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile beraber eş zamanlı Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi, Proses Zirvesi ve Sergisi İstanbul Tuzla Viaport Marina Expo Center’da 4 etkinlik bir arada düzenlendi.

5-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen zirve ve sergilerde ziyaretçiler tüm üretim süreçlerinde verimlilik artıran ve maliyetleri düşüren çözümleri bir arada görme imkanı yakaladılar.

Robot Yatırımları ve Sergisi’nde yenilikler konuşuldu;

Bu sene Altıncısı düzenlenen Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi kapsamında düzenlenen panellerde değişik sektörlerde ki robotik uygulama örnekleri gündeme alındı. Dünya’da ve Türkiye’de yapılan yatırımlara dair bilgiler ve çok sayıda robot çalışmalarından örnekler 150’ye yakın katılımcı şirketin stantlarında ziyaretçilerin bilgisine sunuldu.

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi dikkat çekti;

Enerji tasarrufuyla kendi yatırımını hızla geri ödeyen birçok teknolojinin sergilendiği Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nde enerji tasarrufu yapmak isteyen fabrika sahiplerine enerji tasarrufuyla ilgili bilgiler verildi.

Etkinlikte fabrikaların enerji tasarrufuyla ilgili enerjinin nasıl verimli kullanılabileceği, enerjiyle ilgili teşvikler ve birçok kapsamlı konuda paneller düzenlendi.

www.elektrikhaber.com haber merkezi.. 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......