Güvenlik ve Teknolojinin şovu 2 yıllık aradan sonra yeniden başlıyor

Güvenlik ve Teknolojinin şovu 2 yıllık aradan sonra yeniden başlıyor

Güvenlik, Siber Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı Güvenliği ve Akıllı Şehirler, Binalar, Akıllı Yaşam sektörlerinde dünyanın en bilinen sektör fuarlarından birisi olan ISAF Fuarı 2 yıllık uzun bir aradan sonra 14-17 Ekim tarihlerinde 25. kez sektörü buluşturuyor.

2021 yılında gerçekleştirilmeye başlanacak IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı ile eşzamanlı olarak gerçekleşen ISAF Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yurtiçinden sektörün en büyük firmalarının yanı sıra yurtdışından birçok ülkeden direkt katılımcılar da olacak.

150 stant alanında 400 üzerinde uluslararası markanın sergilenecek fuarda, yerli üreticilerin sergilediği çok özel ürünler ön plana çıkacak. Geçmiş yıllara kıyasla daha fazla yerli ürünün yer alacağı fuar, ülkemizde teknoloji alanındaki gelişmelerin ve artan üretim ile birlikte gelişen kalitenin de önemli bir vitrini olacak.

Sektörlerde ve ürünlerdeki değişim ile birlikte fuar katılımcılarında da yaşanan değişim ile birlikte ISAF ve IMEX Fuarları’nda geçmiş yıllara oranla çok farklı firmalar ve farklı ürünler sergilenecek.

ISAF ve IMEX Fuarları 2021’i, en son gerçekleşen ISAF Fuarı olan 2019 yılı fuarını ziyaret eden 18.320 ziyaretçinin üzerinde ziyaretçi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

ISAF ve IMEX Fuarları’nı düzenleyen Marmara Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Bayram;

“ISAF Fuarı tartışmasız alanında dünyanın en çok bilinen markaları arasında yer alıyor. Global fuarlar arasında önemli yeri olan ISAF, 22 yıldır yurtiçinin alternatifsiz etkinliği oldu.

Sektör tarafından “Teknolojinin Buluşması” olarak tanımlanan ve yurtiçinde bu içerikte düzenlenen en önemli fuar olarak kabul edilen ISAF Fuarı’nın bu özelliği pekiştirmek ve daha da derinleştirmek amacıyla 2021 yılında ISAF Fuarı ile eşzamanlı olarak IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı’nı programımıza ekledik.

2021 yılında gerçekleştirdiğimiz bu yeni yapılandırma ile bu yıldan itibaren tüm katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz ISAF-IMEX markası altında Teknoloji showuna katılacak ve takip edebilecekler. Ülkemiz için çok önemli olan bu proje, çok kısa süre içinde ülkemizi, yer aldığı bölgenin, kapsadığı sektörlerdeki teknoloji buluşması haline gelmesine de önemli katkılar sağlayacaktır.”

ISAF ve IMEX Fuarları Yöneticisi Yeşim Akgün;

“Global olarak yaşadığımız pandemi dönemi sektörümüzü negatif anlamda çok ciddi etkiledi. Ancak bu sürecin pozitif çıktıları da oldu elbette. Bu pozitif çıktıların teknolojiye ve ISAF Fuarı sektörlerinde nasıl yaşandığını ISAF ve IMEX Fuarları’nda göreceğiz. Fuarlara ara vermek zorunda kaldığımız bu 2 yıllık zor süreçte sektörlerde çok ciddi değişimler yaşandı, bunları da tüm ziyaretçilerimiz fuarlarımızda görebilecek.

2021 yılında katılımcı firmalarımızın faaliyet alanlarında yaşanan değişimlerin yanı sıra, farklı faaliyet alanları olan yeni katılımcılarımız da oldu. Ziyaretçilerimiz bu yıl ISAF-IMEX’i pozitif anlamda çok daha farklı bulacaklar”

Birçok Kurum ve STK tarafından da desteklen ISAF ve IMEX Fuarları, 2 yıldır ara verilen fuar sektörünün yeniden hareketlenmeye başladığı bu dönemlerde, fuar sektörü için de önemli bir vitrin olacağı öngörülüyor.

Ciddi bir yoğunluğun beklendiği fuarların öncesinde www.isaffuari.com web sitesinden kayıt yapılmasını tavsiye ediyoruz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......