IRENEC 2017’de Yenilenebilir Enerji Konuşuldu.

Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR Türkiye tarafından düzenlenen IRENEC 2017 7. Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Türkan Saylan Kongre Merkezi Maltepe İstanbul’da gerçekleşti.

Yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutlarının ve sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata geçme yollarının tartışılacağı uluslararası bir platform olan IRENEC 2017’de öncü kurum, kuruluş ve ülke temsilcileri bir araya geldi.

Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürme amacını taşıyan Konferansta, güneş, rüzgar, biyokütle, jeotermal gibi yenilenebilir enerji kaynakları her yönüyle ele alındı.

Ağırlığı güneş enerjisi olan konferansta ayrıca son dönemde önemi giderek artan hidrojen ve yakıt hücreleri ile temiz ulaşım teknoloji ve stratejileri de masaya yatırıldı.

3 gün süren konferansta enerjiyle ilgili ekonomik, çevresel ve politik konuların yanısıra, mimaride enerji verimliliği konularında da katılımcılara bilgiler verildi.Elektrikhaber.com

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......