Çevre dostu Uzlight LED Ampuller!

Normal ampullere kıyasla 30 kat daha uzun kullanım ömrüne sahip Uzlight LED Ampuller %90’a varan enerji tasarrufuyla kullanıcılarının elektrik masrafında yüzde 70’in üzerinde bir düşüş sağlıyor.. Uzlight LED Ampuller çevre dostu olmalarıyla da tüketicilerin dikkatini çekiyor.

Uzlight LED ampuller ısı yaymayan yapılarıyla bulundukları ortamın sıcaklık seviyesine etki etmeden verimli ortamlar sunarken tasarruf miktarını da arttırıyor. Uzlight LED Ampuller, geniş ışıma açıları sayesinde kullanıldıkları ortamı dengeli bir şekilde aydınlatarak büyük odalar ve mekanlar için ekstra bir ışık kaynağı gereksinimini ortadan kaldırıyor..

Uzlight LED ampüller özellikle mağazalarda, otellerde ve restoranlardaki aydınlatmalar için uygun bir yaşam ortamı oluşturmaya yardımcı oluyor..

Uzlight LED Ampul Teknik Özellikleri
* 50.000 saat ömür
* 4W,5W,6W ve 9W seçenekleri
* Işık seviyesinde ve kalitesinde değişiklik olmadan 75W yerine 9W lamba, 60W yerine ise 6W lamba kullanım imkanı
* Armatür verimi >85lm/W
* Beyaz ve gün ışığı renk opsiyonları
* E27,GU10 ve E14 duy seçenekleri
* 2700K ile 6500K renk sıcaklığı

www.uzlight.com

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......