Yeni DSX-600 CableAnalyzer™ Başlangıç Seviyesinde Bakır Sertifikalandırma

Yeni DSX-600 CableAnalyzer™ Elektrik Teknisyenleri için Başlangıç Seviyesinde Bakır Sertifikalandırma

Fluke Networks, düşük maliyetli, giriş seviyesi bakır kablo test cihazı olan DSX-600 ‘ün eklenmesiyle, küçük kablo tesisat işlerine artan üretkenlik ve gelişmiş yatırım geri dönüşü ile geliyor.
DSX-600 ihtiyacınız olan Cat 6A ve Class EA Bakır Sertifikalandırmasını 10 saniye, Cat 6 ve Class E Sertifikalandırma testlerini 9 saniye test süresinde ve gelişmiş kullanıcı arayüzü özellikleri ile sağlar. Dünyaca desteklenen efsanevi Fluke Networks güvenilirliğindeki özellikler ile işlerinizi ve test cihazlarınızı, LinkWare ™ Live ile Wi-Fi üzerinden herhangi bir akıllı cihaz üzerinden yönetebilirsiniz.
DSX-600 dokunmatik kullanıcı arayüzü, teknisyenlerin tuşlara basarak kaybettiği süreyi size kazandırarak, daha fazla test zamanı yaratabilmesine imkan sunar.
Bağlantı kopması durumunda, dahili sorun giderme analitiği, kullanıcıların hata noktalarını belirlemelerine yardımcı olacak araçlar sağlar.

Bilgi için; Netes

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......