Bosch’tan daha hızlı, daha verimli video yönetimi

Bosch Güvenlik Sistemleri, Video Management System 7.5’i piyasaya sürerek, güvenlik kameralarında performans ve entegrasyon kabiliyetlerini artırdı.

Bosch Güvenlik Sistemleri, Video Management System 7.5 yazılımını (BVMS 7.5) piyasaya sundu. Yeni yazılım, güvenlik operatörlerinin video kayıtlarını daha hızlı ve daha verimli bir şekilde incelemelerini sağlarken, aynı zamanda depolama için de avantaj sağlayacak.

BVMS 7.5, genellikle vakalara ilişkin video kayıtlarını hızlı ve verimli bir şekilde incelemek zorunda olan operatörler için, insan gözüyle algılanamayan yüksek hızdaki görüntü karelerini anlamlı hale getiriyor.

Ayrıca, BVMS 7.5’de ücretsiz ve standart bir adli arama işlevi bulunuyor. Bu işlev, operatörlerin büyük görüntü kaydı veri tabanlarını belirli bir vaka için saniyeler içinde taramasına olanak sağlıyor. Arama kuralları grafiksel bir kullanıcı arayüzü vasıtasıyla kolayca tanımlanıyor ve bir vakadan sonra dahi değiştirilebiliyor.

BVMS 7.5, aynı zamanda açık sistem performansını iyileştirerek üçüncü taraf yazılımların ve cihazların daha kolay bir şekilde entegre edilmesine imkân veriyor.

Bosch’un Sony ile yaptığı iş birliği sayesinde BVMS 7.5, Sony’nin yeni nesil güvenlik kameraları ile uyumlu hale geldi. Üçüncü parti depolama aygıtlarına daha kolay bir şekilde bağlanabilirken, OPC (Open Platform Communications) sunucusunun genişletilmesi, Fiziksel Bilgi Yönetimi Sistemlerinin (PSIM) BVMS’yi kontrol etmesini kolaylaştırdı.

Son olarak, Operator Client ile diğer sistem bileşenleri arasındaki haberleşme, güvenli ve açık tek bir kanal aracılığıyla yapılabiliyor. Bu da sistem entegratörlerinin, standart internet bağlantısı kullanarak sistemi uzaktan güvenli erişim için yapılandırmalarını daha kolay hale getiriyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......