SEDAŞ’ın “Kapak Olsun” Projesine Paydaşlarından da Büyük Destek Var

ENGELLERİ AŞMAK İÇİN

SEDAŞ, engelli bireyler için engelleri aşmak, çevre bilinci ve duyarlılığı yaratarak plastik kapakların geri dönüşümü ile topluma ve çevreye fayda sağlamak amaçlı sosyal sorumluluk projesini, “SEDAŞ Gönüllüleri”nin çabaları ve katkıları ile tüm hızıyla sürdürüyor. SEDAŞ, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği yaparken, proje sadece SEDAŞ Gönüllüleri ile değil vatandaş ve esnafın da katkı sağlaması ile daha da çok gelişerek devam ediyor.

BİR KAPAK BİR KAPAK DAHA…

SEDAŞ’ın projesi medya ve basın organlarında da yer aldıktan sonra SEDAŞ’a telefonlarla,  tebrik ve teşekkür mesajları ileten, topladıkları kapakları gönderen ve bizzat kapakları getirip teslim ederek, proje kampanyasına destek verenler de oluyor. Bunlardan biri de Adapazarı İlçesi, Tuzla Mahallesinde oturan ancak biriktirdikleri kapakları nereye teslim edecekleri konusunda tereddüt yaşayan Merve Çetin, Sedat ve Emine Buruşoğlu aileleri. Onlarda SEDAŞ’ı arayarak SEDAŞ Gönüllülerine kapakları “sizlere güveniyoruz” diyerek teslim ettiler. Kapakları teslim eden aileler, “Bu kampanyayı çok sevdik. Çok da anlamlı buluyoruz. SEDAŞ’ın bu projeyi başlatması ve sürdürmesi çok güzel. ‘Bir kapak, bir kapak daha’ diyerek, toplumumuzdaki engellilerimize tekerlekli sandalye olsun diye topladığımız kapakları SEDAŞ Gönüllülerine yollamaya devam edeceğiz” dediler.

“SEDAŞ TANIDIĞIMIZ VE GÜVENDİĞİMİZ ŞİRKET”

İzmit Başiskele İpek Kafe  kendilerinin uzun süredir işletmelerinde müşterilerinin su şişelerine ait biriktirdikleri kapakları,  SEDAŞ’ın şirket merkezinde SEDAŞ Gönüllülerine teslim etti. İpek Kafe adına Turgay Timuş ve Nimet Beşikçi kapakları teslim ederken, “SEDAŞ çok uzun yıllardır tanıdığımız, bildiğimiz ve güvendiğimiz bir şirket. Topladığımız bu kapakların emin güvenilir bir kurum tarafından alınması ve amacına ulaşmasını istedik. Umarız bir engelli vatandaşımıza SEDAŞ’ın bu projesi sayesinde biz de destek olacağız. SEDAŞ’a  bu anlamda teşekkür ederiz.” dediler.

SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİ TEŞEKKÜR EDİYOR

SEDAŞ Gönüllüleri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği kapsamında yapılan kampanyaya verilen güzel destekleri görmekten, bu konudaki gönüllü yardımlaşma ve işbirliğinden mutluluk duyduklarını, onlar da verilen emek sonucu biriktirilen kapaklarla yapılan gönüllü desteklere  teşekkür ettiklerini ve  iyilik için yapılan tüm çabaları takdir ettiklerini belirttiler.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......