Rockwell Automation ve Houston, Automation Fair 2017 için hazır!

Automation Fair bu yıl 15-16 Kasım tarihlerinde Houston George R. Brown Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Dünyadaki tüm imalatçı ve üreticiler, Connected Enterprise olmalarına yardımcı olacak en son ürün, hizmet ve çözümleri fuarda görme şansına sahip olacak.

Harvey ve Irma kasırgalarının yol açtığı yıkımdan haftalar sonra Rockwell Automation liderleri her yıl gerçekleşen Automation Fair etkinliğini Houston’da gerçekleştirme planlarına sadık kalıyor. Rockwell Automation Başkanı ve CEO’su Blake Moret “Houston halkı ve son kasırgalardan etkilenen herkesle aynı duyguları paylaşıyoruz” dedi ve ekledi: “Houston şehrine bir bağlılığımız var, ve etkinliğimizin hem bölge halkına hem de bölge ekonomisine yardımcı olmasını istiyoruz.”

Şimdiden yaşanan iyileşmeden etkilenen Rockwell Automation, Visit Houston Turizm Otoritesi, Houston Bölgesi Kongre ve Ziyaretçi Ofisi ve George R. Brown Kongre Merkezi’yle yakın iş birliği içinde çalışarak, her yıl binlerce katılımcıyı ağırlayan etkinliğin bu yılki başarısını garantiliyor.

Rockwell Automation ve Global PartnerNetwork programı üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen 2017 Automation Fair etkinliği için kayıtlar açıldı. Etkinlik dünya genelindeki imalatçılar ve üreticilere Connected Enterprise olmalarına yardımcı olacak en son ürün, hizmet ve çözümleri görme şansı sunuyor.

Moret etkinliğe dair yaptığı açıklamada “Bu yılki etkinliğin odak noktası şirketlere ölçülebilir iş sonuçlarına nasıl ulaşabilecekleri konusunda yardımcı olmak. Bunu da operasyonlar arası daha iyi işbirliği, daha hızlı sorun çözümü ve verim artışı için kontrol ve bilgi paylaşımını entegre ederek yapacağız” dedi ve şöyle devam etti: “Bir şirket olarak endüstriyel şirketlere ve çalışanlarına daha verimli olmaları konusunda yardım etmeyi çok istiyoruz.”

Automation Fair Etkinliği

15-16 Kasım tarihlerinde Rockwell Automation ve PartnerNetwork üyeleri 140’tan fazla stantta endüstriyel imalat ve üretim için son inovasyonlarını sergiliyor olacak. Fuar alanı genelinde katılımcılar bolca ürün demosu görebilecek ve sektör uzmanlarından bilgi alabilecekler. Ayrıca katılımcılar 19 tane teknoloji odaklı uygulama laboratuvarına ve 90’dan fazla teknik oturuma katılabiliyor olacak. Ayrıca kimyasal, mühendislik, inşaat ve tedarik, yiyecek-içecek, makine ve ekipman üreticileri, petrol ve gaz, elektrik ve enerji yönetimi, kağıt ve kağıt hamuru, su ve atık suyun dahil olduğu, üretimde çeşitlilik ve kapsamlılık gibi alanlarda dokuz farklı forumda müşteri ve sektör liderlerinden en başarılı uygulamaları öğrenebilirler. 

Proses Çözümleri Kullanıcı Grubu (PSUG)

Automation Fair’a ek olarak 13-14 Kasım tarihlerinde PSUG farklı birçok sektörden yüzlerce operasyon, IT ve mühendislik uzmanını en başarılı uygulamalarını paylaşmaları, operasyonel performansı artıracak yeni süreç otomasyon teknolojileri hakkında bilgi aktarmaları için bir araya getirecek. Etkinlikte yaklaşık 25 teknik oturum, 10 uygulama laboratuvarı ve 25’ten fazla Rockwell Automation müşterisinin sunumu gerçekleşecek.  Etkinlik ayrıca açık forum ve panel de içerecek.

Automation Perspectives Global Basın Etkinliği

Her yıl gerçekleşen Automation Perspectives Global Basın Etkinliği bu yıl 14 Kasım tarihinde medya temsilcilerini ve endüstri analistlerini ağırlayarak globall imalat ve üretim sektöründeki zorlukları anlatacak ve  performans ve endüstriyel verimi artırmaya yardımcı olan otomasyon trendleri ve teknolojileri konusunda bilgilendirecek. Üst düzey yöneticiler ve sektör uzmanları dijitalleşmenin fırsat ve zorluklarını yönetirken kullandıkları stratejileri, gelişmiş üretimin ihtiyaçlarını karşılayacak yüksek yetkinlikteki iş gücünü geliştirmeyi hedefleyen ortaklık ve programları paylaşacak.2017 Automation Fair Etkinliği, PSUG ve Automation Perspectives Global Basın Etkinlikleri için kayıtlar açıldı.

Rockwell Automation PartnerNetwork Programı Hakkında

Rockwell Automation PartnerNetwork programı global üreticilere tesis genelinde optimizasyon sağlayacak, makine performansını iyileştirecek ve sürdürülebilirlik hedeflerini tutacak, sınıfının en iyi çözümlerini geliştirmeye, uygulamaya ve desteklemeye odaklanmış şirketlerin işbirlikçi ağına erişim fırsatı sunar.

Rockwell Automation Hakkında
“Rockwell Automation, Inc. (New York Borsası: ROK) Endüstriyel otomasyon ve bilgiye adanmış dünyanın en büyük şirketi olan Rockwell Automation, Inc., müşterilerini daha verimli ve dünyayı daha sürdürülebilir bir hale getirmektedir. Merkezi Milwaukee, Wis.’de bulunan Rockwell Automation, 22.000’den fazla çalışanı ile 80’den fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......