10.Makina İmalatı ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı Ankatek 2018 Ankara da gerçekleşecek.

4M Fuar Organizasyon Tic. Ltd. Şti. tarafından organize edilen Ankatek 2018 10.Makina İmalatı ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı 12-15 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Ostim Fuar alanında düzenlenecek.

Fuarda metal işleme, yüzey hazırlama, koruma, kaplama teknikleri, redüktörler, pompalar, çeşitli motorlar, merkezi yağlama sistemleri, endüstriyel yağlar, kaynak makineleri, vibrasyon makineleri, erozyon makineleri, üretim teknolojileri, takım tezgahları ve ekipmanları gibi ürünlerin sergilenecek.

Fuarı organize eden 4M Fuar Organizasyon Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Kemal Alkan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

1996 yılında kurulduk,o günden bugüne bir çok farklı projeye imza attık, başta Konya, Gaziantep, Adana ,Eskişehir, Denizli ve Ankara’da sektörümüzle ilgili bir çok fuar düzenledik.

Furlarımızın ana konusu makine ve otomasyon teknolojileri oluşturdu. İlerleyen zamanlarda ülke sanayisine katkı sağlayacağımız birçok projeye imza atacağız.

10.Makina İmalatı ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı Ankatek 2018 Ankara da gerçekleşecek.

Bu sene 10.sunu düzenleyeceğimiz Ankatek 2018 Fuarı’nda Yüzey İşleme, Metalurji, Dökümcülük, Demir Dışı Madenler, Fabrika Otomasyonu, Kalite Kontrol ve Test Enstrumanları, Metal İşleme, Kaynak ve Üretim Teknolojisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

Fuarda yer alan müşterilerimizi Avrasya ve Türkiye pazarında lider yaparak, yatırımlarını kazanca dönüştürecek yollar açmak en büyük planlarımız arasındadır.

Fuar bilgi ve katılım için;

www.4mfuar.com

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......