Bosch güvenilir ve entegre ürünleriyle önemli projelerin çözüm ortağı

  • Bosch Güvenlik Sistemleri, Proje Tasarım ve Teknoloji Buluşması’nı, 25 firmadan temsilcilerin katılımıyla İstanbul’daki Bosch Türkiye ve Orta Doğu Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi.
  • Buluşmada Bosch Güvenlik Sistemleri’nin güvenlik, emniyet ve iletişim sistemleri alanındaki entegre çözümleri tanıtılırken, etkinliğin sonunda yapılan canlı demo gösterimleri katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin İstanbul’daki Bosch Türkiye ve Orta Doğu Genel Merkezi’nde düzenlediği Proje Tasarım ve Teknoloji Buluşması’na mimarlar, mühendisler, zayıf akım sistemleri tasarımı yapan firmalardan temsilciler, danışmanlar, elektrik taahhüt firmaları ve inşaat firmaları katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young,katılımcılara Bosch’un faaliyet alanları, geleceği şekillendiren vizyonu ve makro trendler hakkında bilgiler verdi. Young, “Bosch içinde bulunduğumuz dijital çağda fark yaratmak ve global bir IoT lider olmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Türkiye genelinde 4 Ar-Ge Merkezimiz, 700 Ar-Ge Mühendisimiz ve 15 Tasarım Mühendisimiz var” diyerek, Ar-Ge’ye verilen önemi vurguladı.

Bosch Güvenlik Sistemleri Türkiye Ülke Direktörü Altuğ Kökdemir ise Bosch Güvenlik Sistemleri’nin, güvenlik, emniyet ve iletişim sistemleri alanında güvenilir, entegre ve eksiksiz çözüm sunabilen, sektörün en geniş ve yenilikçi ürün gruplarına sahip önde gelen üreticilerden biri olduğunu söyledi.

Son kullanıcı penceresinden Bosch Güvenlik Sistemleri

Etkinlikte konuşan ve son kullanıcı penceresinden güvenlik sistem ihtiyaçlarını anlatan Hilton İstanbul Güvenlik ve Emniyet Direktörü Faruk Güven ve Kıdemli Teknik Operasyon Müdürü Nurettin Yaktubay, son kullanıcı ihtiyaçlarının anlaşılmasına yönelik iş birliğinin sağlanması için bu etkinliğe davet edilmekten dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Rönesans Sağlık Yatırım Tesisler Müdürü Özgür Özdemir ise Bosch tarafından şehir hastanelerine sunulan entegre çözümler hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.

“Dijitalleşme şirketlerin büyümesine katkı sağlıyor”

Etkinliğe katılan Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Endüstri İş Kolu Direktörü Juergen Alz, güncel endüstriyel çözümler ve uygulama örneklerini anlatarak, Bocsh’un ürün portföyündeki ağa bağlı çözümleri vurguladı ve dijitalleşmenin güvenliğin ötesindeki çözümlerle işletmelerin büyümesine katkı sağladığına dikkat çekti.

Canlı demo gösterimleri ilgi çekti

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin düzenlediği Proje Tasarım ve Teknoloji Buluşması çerçevesinde katılımcılar, kurulan stant alanlarında canlı demo gösterimleriyle güvenlik sektörüne ilişkin ürün ve çözümleri birebir deneyimleme fırsatı buldu.

Ayrıca mimarlara, mühendislere ve tasarım yapan danışman firmalara yönelik çevrimiçi araçlar ve eğitim platformları da büyük ilgi topladı.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......