Aydınlatmalarınızın sezgisel kontrolü artık cebinizde

OSRAM’ın son teknolojisi ile aydınlatmalarınızın kontrolü parmaklarınızın ucunda!

Yenilikçi aydınlatma çözümlerine bir yenisini daha ekleyen OSRAM, mekanlarda bulunan LED sisteminin yönetimini sağlayan yeni teknolojisiyle aydınlatmaya zeka, estetik ve tasarım katıyor. Bluetooth’la çalışan yeni OSRAM OPTOTRONIC® BLE DIM (OT BLE DIM), akıllı telefona veya tablete indirilen uygulama ile mekandaki tüm LED sisteminin sezgisel olarak ayarlanabilmesine imkan tanıyor.

Günümüzde aydınlatma bir mekanı ışıklandırmanın çok ötesine geçiyor. Sunduğu son teknoloji aydınlatma çözümleriyle özgün ve estetik aydınlatma stilleri yaratma fırsatı sunan OSRAM, kullanıcılarıyla buluşturduğu yeni çözümüyle de LED aydınlatmayı bir üst boyuta taşıyor. Yeni OSRAM OPTOTRONIC® BLE DIM ile evlerden otel odalarına, mağazalardan restoranlara, aydınlatmanın fark yarattığı mekanlarda LED sisteminin kontrolü artık akıllı telefonlardan veya tabletlerden yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken akıllı LED aydınlatmalarınızı bir akıllı telefon veya tablete tanıtmak. Bluetooth® Düşük Enerji (BLE) teknolojisi ve sezgisel kontrol sağlayan Casambi uygulaması ile cep telefonu veya tablet üzerinde kişiselleştirilen aydınlatma sisteminin yönetilmesini sağlayan OSRAM OPTOTRONIC® BLE DIM, kablosuz özelliği ile kablo karmaşasını da ortadan kaldırıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......