Endüstri 4.0 Zirvesi’nde ProManage ile Dijitalleşmenin Yol Haritası Çizilecek

Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme pazarını inşa eden ve bu alanda lider olan teknoloji şirketi Doruk, 1-3 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne katılıyor. Artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage’a dikkat çekecek olan Doruk, Türk mühendisler tarafından uluslararası standartlarda tasarlanmış bu teknolojiyle sanayicilere sunduğu yüksek katma değeri anlatacak.

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştirmiş teknoloji şirketi Doruk, bu yıl 1-3 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde ikincisi düzenlenerek Endüstri 4.0 alanındaki gelişmelerin masaya yatırılacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde iş dünyasıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. 20 ülkede tescilli Türkiye orijinli uluslararası akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage ile sağlanan yüksek hız, verim ve kaliteye dikkat çekecek olan Doruk, dijital dönüşüm alanında 21 yıldır geliştirdiği inovatif teknolojilerle sanayi işletmelerini nasıl akıllı ve dijital fabrikalara dönüştürdüğünü anlatacak. Artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage ile bugüne kadar dünya genelinde 300’den fazla fabrikayı dijitalleştiren Doruk, sanayicilere dijital dönüşümün yol haritasını çizecek.

Dijital üretim yönetimi alanında uzmanlaşmış bir yüksek teknoloji firması olan Doruk, Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin temelini oluşturan artırılmış gerçeklik, makine öğrenmesi, yapay zeka, büyük veri ve analitik konularında yetkin kadrosu ile yer alacağı B1 numaralı standında sanayiye sunduğu yüksek katma değeri sektör oyuncularına aktarmayı hedefliyor. Ayrıca Doruk yetkilileri, zirve kapsamında gerçekleştirilecek olan panellerde konuşma da yapacak.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......