Bticino’dan yepyeni anahtar priz serisi Living Now!

BTicino, yeni Living Now serisi ile İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle birleştiriyor.Living Now, zamansız tasarımı, mükemmel düzlemselliği, özgün malzeme ve renk alternatifleriyle hayalinizdeki evi ya da çalışma alanınızı yaratmanıza olanak sağlıyor.

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor.

BTicino Living Now Serisi: Metal, Ahşap ya da Polimer Plastik

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve mükemmel düzlemsellikteki yüzeyi ile İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyan Bticino Living Now, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Bticino Living Now serisi, esnek ve yüzer çerçeve tasarımı ile duvar yüzeyine mükemmel tutunma sağlıyor. Polimer plastik, metal ve ahşap malzeme alternatiflerinin yanı sıra 16 farklı renkte çerçeve ve beyaz, kum beji, siyah olarak üç farklı renkte tuş kapağı alternatifi sunuyor. Modern tarzın en iyi yansıması olan Living Now, tüm zevklere hitap eden renk, malzeme ve dokuları bir araya getirerek evlerde zarif kombinasyonlar oluşturmasının yanı sıra Living Now with Netatmo ile kablolamaya gerek duymadan akıllı sistemi evinize getiriyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......