ETMD Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği sektörel eğitimlerine devam ediyor.

ETMD Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği sektörel eğitimlerine devam ediyor.

ETMD Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği ve TESTO firmasının işbirliği ile “Elektrik Tesisatlarında Kestirimci Ve Önleyici Bakım İçin Ölçüm Teknolojisi Eğitimi gerçekleşti.

TESTO Ürün Yöneticisi Birgül Bilgin

04.03.2020 tarihinde ETMD Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’nin Merkezi’nde Elektrik Tesisatlarında Kestirimci Ve Önleyici Bakım İçin Ölçüm Teknolojisi” eğitimi düzenlendi.

Eğitim sektöründe uzman kuruluş olan TESTO firması tarafından verildi. Eğitime farklı kurumlarda hizmet veren teknik elemanlar katıldı.

TESTO Ürün Yöneticisi Onur Alaşalvaroğlu

TESTO firmasında ürün Yöneticisi görevinde bulunan Birgül Bilgin ve Sn. Onur Alaşalvaroğlu tarafından verildi. Eğitime katılan katılımcılara, elektrik panolarında bakım- termal kamera, elektriksel bakım -sıcaklık ve nem kontrolü, yüksek gerilim hatlarında riskli durum tespiti, elektriksel ölçüm cihazları ve diğer parametreler için ölçüm cihazı konularında bilgiler verildi.elektrikhaber.com haber merkezi

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......