VİKO Linnera Life yaşam alanlarına kendi imzasını atmayı başarıyor.

EVDE HANGİ İHTİYAÇ VARSA, VİKO LINNERA LIFE ORADA!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, VİKO ARTLINE imzalı Linnera Life serisi ile hem yaşam alanlarına estetik ve zarafet katıyor hem de evin farklı kullanım amaçları için tüm beklentileri karşılıyor. Granit grisi rengi ile dikkat çeken seri, hayata asil bir dokunuş gerçekleştiriyor, modern tasarımı ile her eve yakışıyor.

VİKO’nun Linnera Life serisi, yaşam alanlarına kendi imzasını atmayı başarıyor. Seride elektrik anahtarı ve prizlerin yanı sıra; kapı zili anahtarından kapı otomatiği anahtarına, jaluzi kumanda anahtarından ipli acil uyarı butonuna ve komütatörden vavien’e kadar birçok ürün çeşidi bulunuyor. Bu sayede evde kullanım için birçok ihtiyaç aynı seriden karşılanabiliyor ve istenilen uyumlu görünüm yakalanabiliyor. Bu tasarımların birçoğunun ışıklı versiyonları da ayrıca kullanım konforu sağlıyor.

VİKO Linnera Life, yaşam alanlarını dünün çizgilerinden arındırmak isteyenler için tasarlanan granit grisi modeli ile zamanın ruhunu yansıtmanın ötesine geçiyor ve yıllara meydan okuyor. Tutkuları besleyen granit grisi tasarım, modern yaşamlar ve dekorasyonlar için kusursuzluğu yeniden tanımlıyor. Köşeli hatlar ve yalın tasarım ise elektrik anahtarı ve prizleri ile öne çıkan serinin sofistike görünümünü tamamlıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......