Teksan Jeneratör, üstün teknolojili ürünlerini Dubai’de sergileyecek

 

Dünyanın sürdürülebilirliğinde kritik rol oynayan enerji sektörü hızla büyümeye devam ediyor. Enerji çözümlerine her yıl yenileri eklenirken sektörün devleri teknoloji geliştirmek için yarışıyor. Firmaların yeni ürünlerini sergilemek ve sektördeki gelişmeleri izlemek için yakından takip ettiği Middle East Electricity Fuarı 6-8 Mart 2018 tarihlerinde kapılarını açıyor. İnovatif ürünleri ile enerji sektöründe fark yaratan Teksan Jeneratör, bu yıl da fuarın altın sponsorluğunu üstleniyor.

Her yıl uluslararası arenada yarışan markaların şovuna sahne olan Middle East Electricity Fuarı enerji sektörünün nabzını tutmaya hazırlanıyor. 6-8 Mart 2018 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek fuara kesintisiz güç sistemleri sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile yaklaşık çeyrek asırdır hizmet veren Teksan Jeneratör, Altın Sponsor olarak katılacak.

Üstün teknolojili ürünlerini 120’den fazla ülkeye ihraç eden Teksan Jeneratör, ürün gamında önemli bir yer tutan dizel güç çözümlerinin yanı sıra Ar-Ge gücünün de bir göstergesi olan Türkiye’nin ilk ve tek hibrit aydınlatma kulelerini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Middle East Electricity Fuarı ziyaretçileri Teksan Jeneratör ürünlerini fuarda S3 C40 No’lu stantta görme fırsatı yakalayacak.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......