ESİSPOWER 599.cu  Ar-Ge merkezi olmanı gururu ile WIN 2018 Fuarı’nda yerini aldı..

Esispower Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen WIN 2018 fuarında yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.
Ana faaliyet konusu kesintisiz güç kaynakları olan ve 2017 yılında 599.Ar-Ge Merkezi olan Esispower sektörün genişlemesine paralel olarak yeni geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile fuarda ilgi odağı oldu. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde ki 3500 m2 alandaki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan firma güç elektroniği ve güneş enerjisine yönelik ups,redresör,invertör, solar invertör, frekans konvertörü  ve bir çok özel tasarım üretimi ve satışını yapıyor.

2000 yılında 4 Mühendis tarafından kurulan firma 2017 yılının Ağustos ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilen 599.cu “Ar-Ge Merkezi” olmanın haklı sevincini yaşıyor.

Pazarlama ve Satış Direktörü Erkan ÖZKAN

Fuarda konuştuğumuz firmanın Pazarlama ve Satış Direktörü olan Erkan ÖZKAN şu değerlendirmelerde bulundu;
Esispower olarak her yıl katıldığımız Win fuarları sayesinde yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilere yenilikçi ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakalıyoruz.

2017 yılında 599. Ar-Ge merkezi olmanın gururunu yaşıyoruz. Teknolojinin gelişmesine paralel ürünlerimizi de geliştirdik. Ar-Ge merkezi olmanın sağladığı faydalarla farklı projelere imza atacağız. Böylelikle güç elektroniği sektöründe ülke kalkınmasına katkı sağlayacağız.
Firmamız için müşteri memnuniyeti çok önemli.
Sanayinin yanında birçok kamu kuruluşuna özel projeler üretmekteyiz. Bunlar arasında frekans konvertörleri,DC güç kaynakları, switch mode güç kaynakları (SMPS), akü şarj doğrultucuları, redresör ve invertörler yer almaktadır.
Katıldığımız fuarlar haricinde belirli zaman periyotlarında bayi toplantılarımızla yeni ürün ve hizmetlerimizi anlatıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde kaliteyi ön planda tutarak teknolojimizi tüm Dünya’nın beğenisine sunuyoruz. Yakın bir gelecekte AR-GE’ye yaptığımız yatırımlar ve Ar-Ge Merkezi olmamız neticesinde Esispower daha da güçlenecek ve hak ettiği yere gelecektir.
elektrikhaber haber merkezi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......