Otomasyonda standartları yeniden belirleyen ‘e-series’

Endüstriyel robotiği yeniden keşfeden pazar lideri Universal Robots, Münih’te gerçekleşen Automatica Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkardığı e-series ile otomasyon teknolojisindeki değişimin amiral gemisi olmaya devam ediyor.

Tüm dünyada 50’den fazla ülkede, yüzde 58 pazar payıyla lider Universal Robots, dünyanın en prestijli otomasyon etkinliklerinden biri olan Automatica Fuarı’nda ilk kez tanıttığı ‘e-series’ ile yer aldı. 19 – 22 Haziran 2018 tarihleri arasında Almanya Münih’te gerçekleşen fuar, dünyanın en büyük endüstriyel ve servis robotu yelpazesine sahip bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Universal Robots, insanları üretimde daha güçlü hale getirmek ve üretimi daha da kolaylaştırmak amacıyla çıkardığı e-series ile otomasyon teknolojisinde çığır açıyor. Yeni seri, daha geniş bir uygulama çeşitliliği sunan teknolojik avantajlar içeriyor.  Uç elemanı merkezli, gömülü (entegre) Kuvvet / Tork sensörünün sağladığı daha yüksek hassasiyet sayesinde daha fazla uygulamayı ekonomik olarak yapabilmeye imkan tanıyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......