INGAS 2019 doğalgazın küresel geleceğini mercek altına alıyor

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 17-18 Ekim 2019 tarihlerinde ülkemizin dünya enerji piyasasındaki konumunun güçlendirilmesi sürecinin en büyük destekçilerinden biri olan, Türkiye’nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, Türkiye Doğal Gaz dağıtıcılar Birliği GAZBİR ve Doğal Gaz Sektör Meslekleri Sınav ve Belgelendirme Merkezi GAZMER tarafından  organize edilecek olan “INGAS 2019”, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer bir çok kurum ve kuruluşun destekleriyle doğalgazın küresel geleceğini enerji piyasasının küresel önderleri ve alanında dünya çapında uzman liderleriyle mercek altına alacak.

“Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz”

Bugüne kadar 89’u kurucu, 14’ü Premium ortak ve 61’i de ortak olmak üzere beş kıtada toplamda 164 üyesiyle dünya gaz pazarının %95’ine vermiş olduğu hizmetle doğalgazın küresel sesi olan ve sürdürülebilir enerjinin geleceğine ana unsur olarak doğalgazı yerleştirmeyi hedefleyen Uluslararası Gaz Birliği IGU Başkanı Joe Myung KANG ile üye kuruluşlarıyla birlikte doğalgaz altyapısını bugün ve yarın için enerjinin merkezine konuşlandıracak yenilikçi çözümler geliştirmek amacıyla Avrupa Enerji Topluluğu’yla birlikte çalışan Avrupa Gaz Araştırmaları Grubu GERG Başkanı Mures ZAREA gibi 40 farklı ülkeden katılım sağlayacak doğalgaz sektörünün global liderlerini konuşmacı olarak ağırlayacak olan INGAS’ın 2019 ana teması: “Ortak Enerjimiz Ortak Geleceğimiz”.

“Doğalgazın Avrasyadaki En Büyük Vitrini”

Doğu-Batı Enerji Koridoru’nun kalbi olan ülkemizde düzenlenen Avrasya’nın en büyük doğal gaz fuarı olan INGAS 2019, iki gün boyunca 40 farklı ülkeden küresel karar vericiler, tedarikçiler ve sektör liderlerinden oluşan heyetleri ağırlamaya hazırlanıyor. INGAS 2019’da gerçekleştirilecek olan B2B görüşmeler T.C. Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle organize edilecek.

Fuaye alanında ABD, Rusya, Çin, İngiltere, Almanya, İtalya, Avrupa Ülkeleri, Brezilya, Azerbaycan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran, Kazakistan, Kuveyt, Nijerya, Suudi Arabistan, Oman ve Ürdün’den gelecek olan yüzün üzerinde yerli ve yabancı firma ziyaretçileriyle ve yatırımcılarıyla buluşmayı bekliyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......