Sylvania, Türkiye ve CIS Ülkeleri’nde büyümesine devam etmek için düğmeye bastı

Sylvania Türkiye’ye INESA Grup’tan üst düzey ziyaret

Sylvania, Türkiye ve CIS Ülkeleri’nde 
büyümesine devam etmek için düğmeye bastı

Uluslararası İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen 2019 Çin Uluslararası Ticaret Fuarı’na, dünyada aydınlatma devi Sylvania’nın ana hissedarı INESA Grubu damgasını vurdu. Fuara en üst düzeyde katılım sağlayan INESA yönetim ekibi, Sylvania Türkiye’yi de ofisinde ziyaret ederek, 
ekibi Türkiye pazarına girişteki başarılı performansı için kutladı ve 
gelecek dönemde de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Uluslararası İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen 2019 Çin Uluslararası Ticaret Fuarı’na geniş bir ekiple katılan INESA Grup Başkan Yardımcısı Jingang Huang, bölgede pazar payı ve marka bilinirliği her geçen gün artan Sylvania’nın, gerçekleşen projeleri ve gelecek dönem hedefleriyle ilgili bilgi almak üzere, şirketin İstanbul’daki merkez ofisini de ziyaret etti. Türkiye pazarında iddialı bir başlangıç yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Huang, Türkiye ekibini kutladı ve ekibin, işe başlama heyecanını ve canlılığını daima sürdüreceğine dair inancının altını çizdi.

Sylvania markasını, iki yıl gibi kısa bir süre içinde bütün Türkiye’ye yaymalarının global yönetim ekibi tarafından takdir edildiğini belirten Sylvania Orta Doğu, Türkiye ve CIS Ülkeleri Bölge Başkanı Ayhan Şiriner, “Sylvania global yönetim ekibi, Türkiye ofisimize büyük destek veriyor. 2019 yılı başında 9 Türk Cumhuriyeti’nin de sorumluluğunu almamızla birlikte, yurt dışında önemli projelere imza atmaya başladık. Sylvania Türkiye olarak, sorumluluk alanımızın genişlemiş olmasından gurur duyuyoruz ve bu bölgede iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu. INESA Başkan Yardımcısı Jingang Huang da Sylvania markasının CIS ülkelerindeki olumlu etkisinden son derece memnun olduğunu ve Türkiye’ye her zaman en iyi desteği vereceklerini söyledi.

INESA fuara damgasını vurdu

Dünya aydınlatma devi Sylvania’nın ana hissedarı INESA Grubu, Uluslararası İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen 2019 Çin Uluslararası Ticaret Fuarı’nda, akıllı şehir uygulamalarına yön veren entegre aydınlatma çözümlerinin yanı sıra şehir yönetimi, akıllı gıda izlenebilirliği, akıllı asansörler, akıllı enerji depoları, akıllı ekran terminalleri gibi çözümlerini sergiledi. Çin Ticaret Bakanı Yardımcısı Li Chenggang ve Çin Büyükelçisi Deng Li, INESA standını ziyaret ederek, grubun akıllı şehirlerle ilgili uygulamaları ve en son ürünleri hakkında bilgi aldı.

INESA Grup Başkan Yardımcısı Jingang Huang, İzmir’de düzenlenen ve katılımcıları arasında Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Li Chenggang ve Türkiye Çin Büyükelçisi Deng Li’nin de yer aldığı Çin-Türkiye Ticaret ve Yatırım Forumuna da katıldı. Huang burada yaptığı konuşmada, Grubun akıllı şehirler için gerçekleştirdiği uygulamalar ve bu alanda sağladığı katkıyı aktardı.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......