N. Altuğ Kökdemir, Bosch Bina Teknolojileri Ülke Direktörü oldu

Güvenlik, emniyet, iletişim ürünleri ve sistemleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerinden olan Bosch Bina Teknolojileri iş kolu,

yeni Ülke Direktörü N. Altuğ Kökdemir ile kadrosunu güçlendirdi.

Bosch Türkiye’de Bina Teknolojileri iş kolunda Ülke Direktörlüğü görevine atanan N. Altuğ Kökdemir, 1994 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi ve 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı.

1998 yılında üniversite eğitimi devam ederken otomotiv yedek parça sektöründe iş hayatına başladı. Bu sektörde uluslararası tedarikçilerde görev yaptıktan sonra, 2004 yılında Bosch Otomotiv Yedekparça iş kolunda Ürün Yöneticisi olarak çalışmalarına devam etti. Gelişen ülkelerden sorumlu bir ürün pazarlama ekibini 4 yıl yönettikten sonra, yine aynı iş kolunda Türkiye, İran ve Ortadoğu bölgesinde tüm portföyden sorumlu pazarlama direktörlüğü görevini üstlendi. Kökdemir, Haziran 2019 tarihi itibarıyla Bosch Bina Teknolojileri Ülke Direktörü görevine getirildi.

Evli ve bir çocuk babası olan N. Altuğ Kökdemir, ileri düzeyde İngilizce ve Almanca biliyor.

Detaylı Bilgi İçin:

Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim

0 (216) 432 01 32 nuray.saglam@tr.bosch.com

Ela Belül / Ünite İletişim

0 (212) 272 93 13 ela.belul@unite.com.tr ; www.unite.com.tr

Bosch Bina Teknolojileri & Bosch Güvenlik Sistemleri Hakkında

Bosch Bina Teknolojileri, güvenlik, emniyet, iletişim ürünleri ve sistemleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerindendir. Bosch aynı zamanda bazı ülkelerde enerji verimliliği, bina otomasyonu ve bina güvenliği ile ilgili çözüm ve hizmetler de sunmaktadır. Kesin olmayan finansal sonuçlara göre, 2018 mali yılında 9 bin çalışanı ile 2 milyar Avro tutarında ciro gerçekleştirmiştir. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Bosch Bina Teknolojileri’nin ürün odaklı iş kolu Bosch Güvenlik Sistemleri’nin ürün yelpazesinde video gözetim, hırsız alarm, yangın algılama, genel seslendirme ve acil anons sistemlerinin yanı sıra kartlı geçiş kontrol ve mühendislik yazılım çözümleri de bulunmaktadır. Ses ve müzik iletimini sağlayan profesyonel ses ve konferans sistemleri ise ürün gamını tamamlamaktadır. Bosch Bina Teknolojileri ürünleri, Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarındaki Bosch üretim tesislerinde geliştirilip üretilmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen tr.boschsecurity.com adresini ziyaret ediniz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......