Yale Sync Akıllı Ev Alarmı ile yeni yıl partinizin tadını çıkarın!

Akıllı ev güvenliği çözümleri alanında dünyanın lider markalarından Yale, yeni ürünü Sync Akıllı Ev Alarmı ile güvenlik sisteminin tamamını akıllı telefondan yapılandırıp kontrol etme imkânı sunuyor. Bu sayede yılbaşı partisinde doyasıya eğlenirken de gözünüz arkada kalmayacak.

Tüketicilerinin yaşam kalitesini iyileştirmek için ürün ve sistemler geliştiren Yale, son ürünü Sync ile akıllı ev alarmlarında güvenliği bir üst seviyeye taşıyor. Yale Smart Products ailesinin yeni üyesi Sync Akıllı Ev Alarmı; etkinleştirme, kısmi etkinleştirme, devre dışı bırakma gibi güvenlik sistemi özelliklerinin tümünü herhangi bir yerden yapılandırıp kontrol etmeye akıllı telefon aracılığıyla olanak tanıyor. Bu özellikleri sayesinde evinizin güvenliğini çok uzaklarda olsanız da rahatlıkla sağlayabiliyor, herhangi bir olay durumunda gerçek zamanlı bildiriler ile anında haberdar olabiliyorsunuz. Böylelikle yılbaşı partinizin de keyfini evinizin güvenliğinden emin, gözünüz arkada kalmadan çıkarabiliyorsunuz.

Günümüz kullanıcılarının diledikleri zaman diledikleri yerden evlerine bağlanabilme ve kontrol etme ihtiyacının akıllı ev güvenliği ürünlerine olan gereksinimi artırdığını söyleyen Yale Türkiye Genel Müdürü Hasan Mavuş, “Yale Smart” serisindeki ürünler, evde bağlantılı bir güvenlik sistemi oluşturup güvenliği tamamen akıllı telefondan kontrol edebilmeyi sağlayan çözümler sunuyor. Yeni ürünümüz Sync Akıllı Ev Alarmı da, üstün özellikleri, gerçek zamanlı bildirimleri ve uyarılarıyla kullanıcılarına tam anlamıyla gönül rahatlığı yaşatıyor. Bununla birlikte diğer ürünlerimizde olduğu gibi bir yandan en gelişmiş korumayı sağlarken diğer yandan cihazın kontrolünün tamamen kullanıcıda olmasını sağlıyoruz.” dedi.

Kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor

Sync Akıllı Ev Alarmı, Philips Hue akıllı ışıkları ile ev sahiplerine evlerinin korunduğunu görsel olarak da belirtiyor. Tehlike anında yanıp sönen kırmızı ışıklar, hırsızlara karşı caydırıcılığı iki katına çıkarıyor ve uyarı niteliği taşıyor. Alarmın ne zaman devreye girdiğini ve ne zaman devre dışı kaldığını da yanıp sönen ışık uyarılarıyla gösteren Sync, bu sayede ek güvence sağlıyor.

Alarm kurmayı unutmaya son veren sistem

Sync Akıllı Ev Alarmı, coğrafi konum özelliği ile de kullanıcıların GPS konumlarına bağlı olarak farklı alarm fonksiyonlarını devreye almalarına olanak tanıyor. Bu özellik, evden çıkarken kullanıcıya alarmını ayarlamasını hatırlatıyor. Böylece, ‘evden çıkarken alarm kurmayı unutma’ endişesine de son veriyor. 200 metreye uzanan kapsama alanı ise evlerin yanı sıra garajın ve binaların güvenliğini de artırıyor.

Yale Smart Living serisindeki akıllı kapı kilitleri, iç ve dış mekan kameraları gibi diğer ürünlerle bağlantılı bir şekilde, Yale Home uygulaması üzerinden tamamen kontrol edilebilen Sync Akıllı Ev Alarmı hakkında detaylı bilgiye yale.com.tr/tr/yale/yale-turkiye/smart-living/sync-akll-ev-alarm/ adresinden ulaşmak mümkün.

Yale Hakkında

Dünyanın en eski uluslararası markalarından biri olan Yale, kilit endüstrisinde en bilinen isimdir. Yale, Amerika’da bir aile şirketi olarak kuruldu. Linus Yale Jr., dört bin yıl önce eski Mısırlılar tarafından kullanılan bir mekanizmaya dayanan bir kilit geliştirdi. Bu kilit bugün güvenlik endüstrisinde hala en yaygın olarak kullanılan ünlü pimli kilit mekanizmasının icat edilmesini sağladı.

20. yüzyılın başlarında, şirket dünya çapında genişledi ve 12 binden fazla kişiye istihdam sağlamaya başladı. Ağustos 2000’de Yale, ASSA ABLOY Grubu tarafından satın alındı.

Yale Türkiye Hakkında

1942 yılında resmi olarak Türkiye’nin tescilli ilk kilit markası olan Yale, kısa sürede büyük bir pazar payına sahip olmuş ve büyük ölçüde bilinirlik kazanmıştır. 1980 yılında ayrıldığı Türkiye pazarına 2007 yılında yeniden giriş yapan Yale, zengin ürün grupları ile nihai tüketiciye hizmet sunmaktadır.

ASSA ABLOY Hakkında

ASSA ABLOY, geçiş çözümlerinde dünya lideridir. Güvenlik, konfor ve rahatlık için son kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ürünler ve çözümler sunmaktadır. Kuruluş tarihi olan 1994 yılından bu yana, ASSA ABLOY bölgesel bir şirketten, yaklaşık 48 bin çalışanı olan, 70’ten fazla ülkede faaliyet gösteren ve 84 milyar İsveç Kronuna (SEK) yakın satış yapan uluslararası bir gruba dönüşmüştür. Hızla büyüyen elektromekanik güvenlik sektöründe; geçiş kontrolü, tanımlama teknolojisi, giriş otomasyonu ve otel güvenliği gibi alanlarda dünya pazarında lider bir konumdadır.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......