Ali Fuat Bilgin: AFB Enerji emin adımlarla hizmet veriyor..

Afb Enerji Mühendislik Ltd. Şti pano,otomasyon,taahhüt,solar ve dış ticaret konularında hizmet veriyor..

Uzman kadrosuyla İvedik OSB Ankara’da hizmet veren firma birçok projeye imza atmanın gururunu yaşıyor.

Firma elektrik ve enerji sektörüne yönelik Alçak Gerilim Pano, Orta Gerilim Pano, Sac ve Beton Trafo Merkezi, Elektrik Şalt Cihazları Üretimi, Elektrik Projelendirme, Elektrik Danışmanlık, Müşavirlik İle Satış Sonrası Hizmetleri,Sistem Rack Kabinleri İmalatı,Ag, Og Kompanzasyon Sistemleri ve Uzaktan İzleme Sistemleri İmalatı, Ag, Og Elektrik Malzemeleri Alım ve Satımı, İthalatı ve İhracatı konularında ülke sanayisine artı değerler katıyor.

Mustafa FAZLIOĞLU , Ali Fuat BİLGİN

Firmanın Genel Müdürü Elektrik Mühendisi Ali Fuat Bilgin hizmetleri hakkında şunları dile getiriyor;

Elektrik panoları üretiminde ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti; çevrenin kirlenmesinin önlenmesi, iş sağlığı ve güvenliğini sağlayan ilkelere uymak ana amacımızdır.

Temel ilkemiz, üretimde müşteri ihtiyaçlarına ve memnuniyetine cevap verecek şekilde kaliteli üretim gerçekleştirmek; üretimde kullandığımız her türlü malzeme, kaynak kullanımı ile çevre kirliliğini azaltıcı önlemleri almak; işlerimizde çalışanlarımız ve tüm ilgili tarafların can güvenliğini ve sağlığını koruma amaçlı önleyici yaklaşım prensiplerine uygun davranmaktır.

Firmamız yukarıda belirtilen ilkeler doğrultusunda;

Müşteri istek ve beklentilerinin üzerinde üretim yaparak müşteri memnuniyetini artırmak;Çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir iş ortamında çalışmalarını sağlayarak çalışan memnuniyetini artırmak;Eğitim, araştırma ve geliştirme ile sürekli gelişimi sağlamak ve kalıcı ve önleyici çözümlerle çevre kirliliğini önlemeye çalışmak KALİTE/ÇEVRE politikamızdır.

Firmanın başlıca referansları arasında ise şunlar yer alıyor;

**Osman Gazi Köprüsü Enerji Temini İçin Kullanılan; Tüm AG Dağıtım ve Kompanzasyon Panoları,1 kV AG Panoları,1 kV Sac Trafo Merkezleri,Orta Gerilim Hücreler ve Beton Trafo Merkezleri..

**Yavuz Sultan Selim Anadolu ve Avrupa yakası Köprüsü Enerji Temini İçin Kullanılan; Tüm AG Dağıtım ve Kompanzasyon Panoları,1 kV AG Panoları,1 kV Sac Trafo Merkezleri,Orta Gerilim Hücreler ve Beton Trafo Merkezleri..

**Anıtkabir AG panoları tadilatı..

**2018 Yılında Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu Bölge Adliye mahkemeleri yarısından fazlasının tüm AG panoları..

**TOKİ Toplu konut projelerinin birçok AG panoları..

**2018 Yılında Toroslar EDAŞ, Başkent EDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası EDAŞ, Sakarya EDAŞ,Van Gölü EDAŞ’ın Tüm AG Panoları..

**2018 Yılında Gençlik ve Spor Bakanlığının Çok Sayıda Yurt, Stadyum ve Spor Salonu ProjesininTüm AG Panoları..

**2018 Yılında Sağlık Bakanlığının Pek Çok Hastane tüm AG Panoları..

**LEED GOLD Sertifikalı Dicle Kalkınma Ajansı Binasının Tüm AG Panoları..

www.afb.com.tr

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......