DCF Veri Merkezi Fuarı ve Konferansı İstanbul’da Düzenlenecek..

DCF Veri Merkezi Fuarı ve Konferansı İstanbul’da Düzenlenecek..

Avrasya bölgesinin tek veri merkezi fuarı olma özelliğiyle gerçekleştirilen ve veri merkezi sektöründeki büyük boşluğu dolduran DCF VERİ MERKEZİ FUARI VE KONFERANSI, 20-22 Ekim 2022 tarihlerinde İFM – İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörü tekrar bir araya getirmeye hazırlanıyor. 

2021 yılında, pandemi etkisine rağmen Ortadoğu, Avrupa, Körfez Bölgesi ve Afrika’dan 16 ülkenin sektör profesyonellerini, girişimci firmalarını, oyuncularını İstanbul’da buluşturan etkinlik; 2022 yılında etki alanını genişleterek Türkiye’nin kendi verisini kendi sınırları içinde barından bir ülke olmasının yanında, bölgesel bir veri merkezi konumuna erişmesine de katkı sağlamaya devam edecek.

30 ülkeden 5000 profesyonel ziyaretçi ve 100 markanın yer alacağı fuar; sektör profesyonellerinin sunumlarıyla, 3 gün devam edecek konferansla eş zamanlı yapılacaktır..

“BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR..

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......