Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği (ETMD)’nin 14. geleneksel gecesi, 17 Kasım 2023 Cuma günü gerçekleşti.

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği (ETMD)’nin 14. geleneksel gecesi, 17 Kasım 2023 Cuma günü, Çiftehavuzlar Büyük Kulüp’te Elektrik Tesisat Sektöründe hizmet veren firmaların katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasında ilk olarak ETMD bir önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa CEMALOĞLU söz aldı.Mustafa CEMALOĞLU misafirlere katılımları ve destekleri için teşekkürlerini sunduktan sonra ülkede yaşanan sektörel gelişmelere değindi.


İkinci olarak söz alan ETMD Yönetim Kurulu Başkanı Cemil TOPAK Dernek faaliyetlerini özetledikten sonra ETMD’ nin yeni projelerini anlattı. Cemil TOPAK 4 Kasım 2023 Cumartesi günü gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda alınan kararlar ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi.
Bu kararlar ise şöyle;
Olağanüstü Genel Kurulumuzda Alınan Kararlar;
*Derneğimizin adının “Elektrik Mühendisleri Derneği” olması,
*Dernek üyeliğinde 5 yıl deneyim şartının kaldırılması,
*Sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğünün istemiş olduğu değişiklikler,

Yaklaşık 250 katılımcının yer aldığı gecede genç mühendis meslektaşların yer almasının yanısıra Türkiye’nin farklı illerinden gelen sektör firmaların yoğunluğu göz doldurdu.

Güzel bir ortam çerçevesinde geçen gecede Altın, Platin ve Gümüş Sponsorlara plaketleri Mustafa CEMALOĞLU ve Cemil TOPAK tarafından verildi.

Gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.

www.elektrikhaber.com haber merkezi / Mustafa FAZLIOĞLU

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......