Günsan, Antalya’da iki farklı otel projesinde yer aldı.

Sektöründe fark yaratan ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ürünlerini şekillendiren Günsan Elektrik, inşaat projelerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Son olarak Antalya’daki Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel projelerinde yer aldı. 

Günsan Elektrik, anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün gamı ile Türkiye ve dünyada birçok prestijli konut projesine çözümler sunuyor.  Son olarak, Antalya’da yer alan Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel Günsan’ı tercih etti. 

İki projede de Domino serisi kullanıldı

Türkiye’nin birçok bölgesinde önemli gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan Elektrik, Antalya’da yer alan Porto Bello Hotel Resort & Spa ve Öz Kaymak Hotel projesinin elektrik anahtarı tasarımını üstlendi. Her iki projede de Domino serisinin üçlü çerçeveden oluşan elektrik anahtarları yer aldı. Porto Bello Hotel Resort & Spa’da metalik bej, Öz Kaymak Hotel’de ise bronz füme rengi kullanıldı. 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......