IES 2019 Antalya’da Yapılacak

IES 2019 1.Uluslararası Enerji Zirvesi Kongresi ve Fuarı”   Antalya’da düzenleniyor.

21-24 Kasım 2019 Tarihleri arasında Port Nature Luxury Resort Hotel Belek – Antalya’da,  Selçuk Üniversitesi “Biyoyakıtlar Uygulama ve Araştırma Merkezi’’ ve Enerji Federasyonu öncülüğünde, ülkemizin birçok değerli üniversite ve kurumlarının desteği ile 1.Uluslararası Enerji Zirvesi Kongresi ve Fuarı”  düzenlenecek.

Enerji ile ilgili dünya çapında birçok yerli ve yabancı firma, bilim insanı, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirecek.. Tüm enerji kaynaklarının ve piyasalarının değerlendirilmesi, ayrıca enerji verimliliği ile en son gelişmeler ve uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmak ve sektörü bu kapsamda bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan 1.Uluslararası Enerji Zirvesi Kongresi ve Fuarı”nda katılımcılara ve ziyaretçilere bilgiler sektörün gelişmeleri hakkında bilgiler verilecek..

      

Kongre Sekreteryası

İrtibat   : Şahika Dilan SARITOPRAK

Telefon :+90 506 799 8285 E-posta   :sahikadilan@ies2019.org

   info@ies2019.org   www.ies2019.org

 

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......