VİKO NOVELLA SERİSİ İLE EVLERE DOĞAL DOKUNUŞ…

Yaşam alanlarına bambaşka bir hava katmak isteyenlerin son trendi, doğal taş modası. Dekorasyonda doğal taş görünümlü detaylar, son zamanlarda sık sık karşımıza çıkıyor. Doğal taş dokusu, kullanıldığı alanlara farklı bir tarz katmayı başarıyor. Salon, mutfak, banyo, yatak odası ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilen bu dekorasyon trendi, evlerin görünümünü doğrudan değiştirme etkisine sahip. Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, VİKO Artline’ın Novella koleksiyonu ile bu trendi yaşam alanlarına taşımanın en estetik yollarını sunuyor.  

DEKORASYONDA DOĞALLIĞIN GÖRKEMİ,

Ev dekorasyonunda klasik ve modern görünümü buluşturan doğal taş tasarımları, ister salon ister mutfak ya da banyoda kullanılsın evinizin her köşesini doğal alanlara dönüştürüyor. Evlerine doğal esintiler taşımak isteyenler ve yaşam alanları için özgün dokunuşların peşinde olanlar, doğal taş görünümünü kullanmaktan çekinmiyorlar. Minimalist tasarımları, ince ve keskin hatları ile VİKO Artline imzalı Novella serisi elektrik anahtarları ve prizler, dekorasyonda detayların ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Corian Aurora, Corian Black Quartz, Corian Dusk ve Corian Sandstone seçenekleri ise duvarlarınızda tercih ettiğiniz renklerin doğal tamamlayıcısı oluyor.

Siz de VİKO Artline imzalı Novella koleksiyonunun doğal taş dokuları ile dekorasyonunuza mükemmellik katabilirsiniz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......