AKSA Jeneratör, Batı Afrika Pazarında Büyümeye Devam Ediyor

Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisinden biri olan Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, 10-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Powerelec Ghana Fuarı’nda kesintisiz enerji için sunduğu çözüm ve hizmetleri tanıttı.

Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Gana’da gerçekleşen Powerelec Ghana 2017 Fuarı’na katıldı. Batı Afrika pazarının en önemli fuarlarından biri olan Powerelec Ghana’ya katılan uluslararası şirketler termal enerji, yeni ve yenilenebilir enerji tesisleri, iletim ve dağıtım ekipmanları, çevre dostu ürünler ve akıllı teknolojiler, enerji üretimi alanında sundukları ürün ve hizmetleri tanıttı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Powerelec Ghana Fuarı’na katılan AKSA Jeneratör ise kesintisiz enerji için sunduğu çözüm ve hizmetleri sektör profesyonellerine aktarma fırsatını yakaladı.

Fuara ilişkin konuşan Aksa Jeneratör Ceo’su Alper Peker, “Gana, Afrika bölgesindeki enerji sektörünün yükselen değerlerinden biri. Biz de Aksa Jeneratör olarak, iki yılı aşkın bir süredir Gana’da faaliyet gösteriyoruz. Aksa Enerji tarafından kurulan enerji santrali üretime başladı ve Aksa Jeneratör olarak biz de jeneratör tedariki anlamında satış ve servis faaliyetlerimiz ile Gana enerji piyasasında payımızı ve bilinirliğimizi her geçen gün artırıyoruz. Bundan sonrası için hedefimiz Gana’nın yanı sıra diğer bölge ülkeleriyle birlikte ticaret hacmimizi daha da artırmak. Sektörün profesyonelleriyle bir araya geldiğimiz bu fuarın, hedefimizi gerçekleştirme yolunda büyük bir adım olduğuna inanıyoruz” dedi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......