Radius serisinin metal şıklığı evlere yansıdı

Tüketiciler, gerçek malzemenin şık ve doğal tasarımla birleştiği 500’den fazla seçeneğe sahip Radius serisinde, en çok metal ürünleri tercih etti.

Günsan’ın estetiği ön plana alan kişiselleştirme ve tasarım odaklı yeni Radius serisinde en çok tercih edilen ürün, Radius Elements serisinden metal anahtar-prizler oldu. Dekorasyona yeni bir soluk getirmek amacıyla doğal malzemeler kullanılarak tasarlanan bu yeni seride, taş, ahşap, metal ve pleksi plakalar ezber bozan bir yaklaşımla anahtar ve priz tasarımlarının üzerine dilimler halinde uygulanıyor.

Radius ailesi içerisinde yer alan Radius Design’da ise özel ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ayrıcalıklı bir dünya sunuluyor. Radius Design ile hatıra bir örtüyü, şık bir deri parçasını ve hayal edilen tüm güzellikleri yaşam alanlarına uygulamak mümkün.

Aynı zamanda bakmaktan keyif alınan ya da kullanıcının tasarladığı bir görseli, hayran olunan bir sporcu ya da oyuncu resmini hatta özlem duyulan memleket resimlerini, geliştirilen mobil uygulama ve web üzerinden tasarlama; üretim sonrası dekorasyona yansıtma imkânı da bulunuyor.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......