CORBUS “Yerli Üretim” Sloganıyla Win 2019 Fuarı’ndaydı..


İstanbul merkezli deneyimli uzman kadrosuyla kompanzasyon çözümleri konusunda faaliyet gösteren firma Win 2019 fuarı’nda birçok yenilikçi ürünlerini sergiledi.


Türk sermayeli “Yerli Üretim” sloganıyla üretimini sürdüren firmanın ürünleri arasında kompanzasyon sistemlerinde kullanılan alçak gerilim şönt reaktör sürücüleri, orta gerilim şönt reaktör sürücüleri, solar enerji kompanzayon sürücüleri, alçak gerilim akım trafoları, robotik kompanzasyon cihazı, şönt reaktörler harmonik filtreler, kondansatörler, analizörler, reaktif güç kontrol röleleri, motor ve gerilim koruma röleleri, sıvı seviye röleleri yer alıyor.

Fuarda görüşme fırsatını bulduğumuz CORBUS Genel Müdürü Erhan AKAR firması ve ürünleri hakkında elektrikhaber okuyucularıyla şunları paylaştı..

Firmamız 2015 yılından bu yana hizmet vermektedir.CORBUS kendi konusuyla ilgili elektrik ve enerji sektörünün ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde farklı ve ayrıcalıklı ürün çeşitleriyle piyasaya da yerini almıştır.CORBUS %100 Türk sermayeli bir firma olarak 1800m2 kapalı alana sahip fabrikasında imalatlarını sürdürmektedir.İmalatını yaptığımız birçok ürünün patentleri de yine firmamıza aittir.

Özelikle kompanzasyon sistemleri konusunda uzmanlaştık ve birçok projeye yenilikçi çözümler üretiyoruz.

İstanbul, Gaziantep ve Hatay tesislerinde uzman kadrolarımızla hizmet veriyoruz.

AR-Ge çalışmalarımızla her geçen gün yeni ürünlerimizi piyasaya sunuyoruz, dolayısıyla konusunda pazarın lider firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

AKAR son olarak şunları dile getirdi,

TS EN İSO 9001: 2015 ve CE belgeleri ile inovasyon odaklı girişimci ruhumuzdan da güç alan güvenilir ekiplerimizle, faaliyet gösterdiğimiz her alanda dokunduğumuz her hayata değer katarak yakın bir gelecekte Tüm dünyaya Türk Mühendislerinin başarısını kanıtlayacağız..elektrikhaber @2019

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Yazar Hakkında :Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......